Saturday , December 3 2022

Gabi Firea a strâns 385.000 € la nunta

Gabi Firea şi Florin Pandele au avut parte, fără îndoială, de nunta anului. Nu doar prin eleganţă sau amploare, ci şi prin… încasări. Invitaţii, rudele şi naşii s-au simţit excelent la eveniment şi i-au răsplătit din plin pe miri.
Poate că banii nu sunt cel mai important lucru la o nuntă, însă aspectul financiar nu e de neglijat atunci când organizezi un eveniment de o asemenea amploare. Din acest punct de vedere, cei 500 de invitaţi de la nunta Gabrielei Firea cu Florin Pandele au răsplătit cu generozitate eforturile celor doi de a-i face să se simtă bine. Surse apropiate cuplului susţin că “bilanţul” evenimentului a fost unul cu adevărat impresionant: 385.000 de euro, sumă primită ca dar de la familie, de la foşti colegi de şcoală şi de la prieteni, care au ţinut să le fie alături într-o zi atât de importantă.
O contribuţie deosebită, din acest punct de vedere, a avut-o naşul Gigi Becali, care “a cotizat” cu 50.000 de euro, la care s-au adăugat şi costurile organizării nunţii, pe care a ţinut să le achite în totalitate.
Oricum, cei doi nu ascund faptul că au o situaţie financiară foarte bună, ei urmând să încheie şi un contract nupţial în perioada imediat următoare. (Libertatea)

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …