Friday , May 31 2024

Gabi Cristea s-ar putea intoarce la Kanal D. Vezi ce vedeta va fi inlaturata de la emisiune!

gabi-cristea1

Gabriela Cristea o va înlocui pe Oana Roman la “Drept la ţintă”. Conform unor surse ale tabloidului Click, Gabriela era una dintre cel mai bine plătite vedete tv din România, cu 20.000 euro pe lună. Vedeta se pregăteşte să revină la postul Kanal D, de unde a plecat toamna trecută după şase ani în care a prezentat “Draga mea prietenă” şi “Noră pentru mama”.
Divorţul îi aduce Gabrielei Cristea din ce în ce mai multe beneficii. Pe lângă sumele de bani obţinute în urma unor exclusivităţi tv, bruneta va avea, din toamnă, propria emisiune la Kanal D. “Nu ştiu absolut nimic, nu am avut nici un fel de discuţie pe acest subiect…”, a declarat Gabriela Cristea.
Cu toate acestea, în Kanal D se discută intens despre o mutare spectaculoasă la emisiunea “Drept la ţintă”, prezentată în acest moment de Oana Roman. Conform zvonurilor, conducerea postului o consideră mult mai potrivită pe Gabriela Cristea pentru acest format, urmând ca fiicei lui Petre Roman să i se caute altceva. Nici Oana Roman, nici Kanal D nu au comentat pe marginea acestui subiect.
Între timp, Gabriela profită de divorţul său, pentru a câştiga bani, dar şi pentru a-şi face campanie de imagine. Surse bine informate au dezvăluit pentru Click! că scandalul din familia lor ar fi „fabricat”, tocmai pentru a le aduce beneficii financiare şi de imagine. Apariţiile tv le-au băgat în buzunar mii de euro, iar Gabi a avut ocazia să-şi promoveze la greu afacerea, “Atelierul Miresei”.

Vezi si

Nicky Minaj, Hardwell și Rita Ora, pen scena SAGA FESTIVAL, la București, în iulie

Cea de-a patra ediție SAGA FESTIVAL va avea loc vara asta, de pe 5 pe …