Wednesday , August 10 2022

Gabi Cristea: ori mai sta doi ani la "Noră pentru mamă", ori renunta acum

Gabriela Cristea are de ales: ori semnează pe doi ani cu turcii de la Sinevizyon, ori rămâne fără “Noră pentru mama”. Acesta e motivul pentru care una dintre vedetele preferate ale românilor absentează de la cunoscutul reality-show.
Deşi Kanal D a anunţat, oficial, că Gabi avea să lipsească o săptămână pentru a-şi rezolva nişte probleme personale, motivul real se pare că este faptul că Sinevizyon îi impune prezentatoarei să semneze un nou contract pentru încă doi ani, lucru pe care vedeta nu-l doreşte, având în vedere că ea a afirmat în repetate rânduri că vrea să se ocupe mai mult de familie şi să încerce să facă un copil. Iar un asemenea contract ar împiedica-o să-şi realizeze visul de a deveni mamă.
Şi pentru a fi circul complet, se pare că turcii de la “Noră pentru mama” ar fi profitat de nemulţumirile Gabrielei – despre care se auzise prin târg că ar încasa lunar peste 10.000 de euro. Astfel, ei s-au gândit că ar face o semnificativă economie la buget, aşa că au găsit şi au angajat o prezentatoare pe care o plătesc mult mai puţin, pe actriţa Mirela Boureanu. Doar că mutarea turcilor nu ar fi fost prea inspirată, având în vedere că nu au luat în calcul şi nemulţumirea milioanelor de fani ai emisiunii şi chiar ai prezentatoarei, care ne-au scris supăraţi pe adresa redacţiei, solicitând informaţii despre vedeta lor preferată.

Vezi si

Ashton Kutcher, diagnosticat cu o boală gravă. Actorul și-a pierdut un timp vederea, auzul și echilibrul

Ashton Kutcher a dezvăluit că a fost diagnosticat cu o boală autoimună, care aproape l-a …