Monday , August 8 2022

Gabi Cristea a spus adio show-ului ”Noră pentru mama”

Vedeta tv a renunţat la emisiunea care a consacrat-o şi pe care a prezentat-o vreme de cinci ani.
Surse din apropierea Sinevizyon ne-au confirmat ieri că Mirela Boureanu va rămâne la cârma emisiunii până la finalul acestui sezon. Neînţelegerile dintre Gabriela Cristea şi boșii turci ai firmei care produce show-ul pentru Kanal D nu s-au stins. Şefii vedetei au insistat, cu riscul de a o pierde, ca aceasta să semneze un contract pe următorii doi ani cu Sinevizyon. Gabriela a refuzat, explicându-le că nu poate face asta pentru că ea şi-a declarat în repetate rânduri intenţia de a face un copil, iar un contract pe doi ani ar împiedica-o să-şi împlinească visul.
Turcii nu au înţeles-o şi, pentru a-i da o lecţie sau pentru a o speria, au adus-o prezentatoare pe actriţa Mirela Boureanu. Consecinţa? Gabriela a fost şi mai înverşunată, luând decizia de a nu mai prezenta celebra emisiune care a consacrat-o.
În consecinţă, Gabriela nu se mai întoarce la “Noră pentru mama” şi, potrivit unor apropiaţi ai ei, i se pregăteşte o superemisiune, la Kanal D, a cărei prezentatoare va fi. (sursa: Libertatea)

Vezi si

Astăzi este Ziua internațională a pisicii. Jumătate de miliard de pisici trăiesc în case din toată lumea

Pe 8 august este sărbătorită de 20 de ani, în fiecare an, Ziua internațională a …

One comment

  1. Asta da tragedie nationala!!! Pling de nu ma pot opri…n-am sa mai vad balena gretzoasa la tv ??? Ce ne facem ?? Cui ii pasa de parashuta asta?? DU-TEEEEEEEE DU-TEEEEEEEE Nasol e ca vrea sa se-nmulteasca !