Tuesday , May 28 2024

Fotografie inedita cu Jamie Oliver, de la nunta sa (FOTO)

jamie-nunta

Jamie Oliver, poate cel mai cunoscut dintre bucatarii lumii, a marcat aniversarea nuntii sale postand pe Internet o fotografie pe care niciun fan nu a avut prilejul sa o vada pana acum.
Daca de-a lungul timpului in mediul online au mai aparut instantanee de la nunta celebrului bucatar, de acum 14 ani, poza de fata este una alb-negru, nevazuta de public pana acum, relateaza Daily Mail.
jamie-nunta1Fotografia a fost facuta in localitatea natala a lui Jamie, Rickling, in Essex. Nunta avea loc la sapte ani de cand Jamie si Jools se cunoscusera.
jamie-familie 14 ani mai tarziu si cu multe milioane in plus in cont, cei doi au patru copii, pentru care vedeta tine sa multumeasca sotiei, chiar daca aceasta a recunoscut recent ca l-a spionat online, pentru a vedea daca o insala.
“In urma cu 14 ani m-am casatorit cu aceasta fata frumoasa. Si ce zi fantastica a fost!
A fost o nunta mica, privata, si toti prietenii mei dragi, bucatari, au venit sa gateasca pentru noi. Pana acum, mi-a placut cu adevarat sa fiu casatorit si inca nu pot crede ca am patru copii minunati. Copiii sunt curata nebunie, insa o bucurie”, scrie celebrul bucatar pe o retea de socializare.

Vezi si

Cannes 2024: Filmul ”Anora”, regizat de Sean Baker, a câştigat trofeul Palme d’Or. Lista câștigătorilor

„Anora”, o dramă amuzantă și emoționantă despre o tânără dansatoare exotică care se implică în …