Tuesday , January 31 2023

Fotografie cu Michael Jackson gol, pe masa de autopsie

O nouă poză a cadavrului lui Michael Jackson pe masa de autopsie a fost făcută publică, ieri, în timpul procesului împotriva doctorului Conrad Murray.
“Copiii regelui pop au plâns iar şi iar după ce le-am spus că tatăl lor a murit. Paris, care acum are 13 ani, mi-a spus: «Când mă voi trezi mâine dimineaţă, nu-l voi mai putea vedea pe tăticul meu. Dr. Murray, mi-ai spus că ai salvat mulţi părinţi, chiar de atacuri pe cord, dar nu ai putut să-l salvezi pe al meu!!!». După ce au plâns şi au spus o mulţime de cuvinte nefericite, cum ar fi că vor trăi singuri, fără tatăl lor şi că nu vor să fie orfani, lLe-am spus că am făcut tot ce mi-a stat în putinţă. «Ştiu că ai dat tot ce ai avut mai bun, dar sunt foarte supărată»”, a relatat cardiologul procurorilor, care le-a cerut celor de spital să-l machieze pe Michael ca cei trei copii sa-l vadă aşa cum îl ştiau.
S-a speculat pe seama fotografiilor de pe masa de autopsie, că megastarul era foarte slab pentru înălţimea lui. “Era mai sănătos decât orice om de vârsta lui. Nu avea pic de grăsime sau colesterol pe pereţii inimii. Cauza morţii a fost o intoxicaţie cu Propofol”, a spus examinatorul, doctorul Christopher Rogers.
Avocaţii apărării susţin că Michael Jackson şi-ar fi administrat singur anestezicul în timp ce Conrad era la baie. Doctorul mai susţine că de două luni megastarul adormea numai datorită Propoforului.
Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente.

Vezi si

Actorul Ryan Reynolds, entuziasmat de experiența ca patron de club de fotbal din Marea Britanie

Actorul canadian Ryan Reynolds, cunoscut mai ales pentru rolurile din Deadpool, Definitely Maybe, The Proposal, …