Friday , December 2 2022

Fotografia secreta a Iuliei Vantur cu Salman Khan

Iulia vantur-salman khan

Iulia Vantur este la un pas sa dea lovitura vietii: a debutat cu dreptul intr-o cariera la Bollywood si este foarte aproape de o casatorie cu celebrul Salman Khan.
Pentru cei care inca nu cred in relatia Iulie Vantur cu cel mai important star indian al zileleor noastre, WOWbiz.ro va prezinta o noua dovada. O fotografie realizata la ferma celebrului Salman Khan, in care actorul sta langa Iulia Vantur. In timp ce romanca isi consulta telefonul, indianul contempla peisajul, imaginea aratand ca intre cei doi este o relatie mai degraba matura decat una la inceput.
Un alt amanunt interesant este ca langa Salman Khan se afla un soldat inarmat, platit de acesta sa asigure securitatea lui si a printesei sale.
Iulia Vantur si-a petrecut ultimele trei luni in India, alaturi de iubitul ei, si a locuit intr-unul din apartamentele acestuia din Mumbai. Saptamana trecuta, ea a revenit in tara, nu inainte de a filma un clip la o piesa care va face parte din coloana sonora a filumului O’Teri.
Presa din India a scris ca producatorii au fost foarte impresionati de calitatile romancei si ca aceasta are sanse foarte mari sa fie distribuita si in alte proiecte de la Bollywood.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …