FOTO Nadal si mireasa lui. Nunta a avut loc sambata, la Mallorca

reportersite
21 octombrie 2019, 12:41

Rafael Nadal (33 de ani) și Maria Francisca Perello (31 de ani) s-au căsătorit, sâmbătă, după o relație de 14 ani. Nunta a fost una discretă și a avut loc la Porto Cristo, în Mallorca.

La scurt timp după eveniment, fotograful care a imortalizat momentul a făcut publice câteva poze care îi prezintă pe cei doi miri.

Maria, proaspăta soție a lui Nadal, a avut o tinuta extrem de simpla si eleganta, si o coafura lejera plus un machiaj natural discret. Ea a purtat o rochie creată de Rosa Clara, un celebru designer vestimentar catalan, în timp ce tenismenul a ales să îmbrace un costum de la casa de modă italiană Bruno Cucinelli.

Rafa Nadal şi Mery Perello se cunosc de când erau elevi. Au fost colegi de şcoală, dar au devenit un cuplu în 2005, iar prima oară când s-au afişat împreună s-a întâmplat la Roland Garros, chiar la primul trofeu cucerit de Nadal la turneul de Grand Slam parizian.

Perechea s-a logodit anul trecut, în mai, cu ocazia unei vacanţe la Roma. Secretul a ieşit la iveală abia în februarie, când a fost anunţată nunta celor doi.

Au fost luate măsuri de securitate draconice: nici invitaţii, nici personalul de la acest eveniment nu au avut voie să aibă asupra lor telefoane mobile. Toţi angajaţii au semnat un contract de confidenţialitate. De asemenea, dronele sau orice alt aparat zburător au avut interdicţie să survoleze zona.

Cei doi miri au avut invitați foarte importanți la nunta care s-a desfășurat într-un mediu extrem de discret.

Juan Carlos I, fostul Rege al Spaniei timp de mai bine de patru decenii, a fost invitat la nunta lui Rafael Nadal cu Maria Francisca Perello și a fost prezent la eveniment.

Fostul Rege a fost văzut ajungând la locul unde a avut loc ceremonia și le-a făcut cu mâna tuturor celor prezenți acolo. Juan Carlos I și Rafael Nadal sunt prieteni vechi, iar acesta nu avea cum să lipsească de la un moment atât de special pentru fostul lider mondial în clasamentul ATP.

digisport.ro