Wednesday , September 22 2021

FOTO. Lady Gaga, vedeta de necontestat a Galei MTV de la New York. Tinute si masti de senzatie

Gala premiilor MTV Video Music Awards 2020 s-a desfășurat aseară la New York, iar Lady Gaga a fost incontestabil starul evenimentului.

Ediţia din acest an a MTV Video Music Awards a avut loc, duminică, la New York, însă pandemia de coronavirus a schimbat desfăşurătorul clasic al evenimentului. Spre deosebire de locaţia obişnuită, Barclays Center, artiştii au urcat pe scenă în diferite locaţii, fără audienţă. În centrul atenției a fost Lady Gaga, care a schimbat mai multe măști de protecție, fiecare mai excentrică decât cealaltă. Lady Gaga a fost marea câstigătoare a ediţiei din acest an a premiilor MTV Video Music Awards. Artista a plecat acasă cu cinci premii Video Music Awards: Artistul Anului si Tricon Award, iar alaturi de Ariana Grande – Song Of The Year, Best Collaboration si Best Cinematography pentru piesa „Rain On Me”, single extras de pe albumul lui Lady Gaga – Chromatica.

La gala MTV Video Music Awards 2020, Lady Gaga a purtat nu mai puțin de nouă ținute, care de care mai extravangante și inedite, însă un accesoriu a fost constant: masca de protecție.

Însă, cum vorbim despre Lady Gaga, și măștile de protecție purtate de artistă au fost pe măsura extravaganței sale și a ținutelor spectaculoase. Mai mult decât atât, Lady Gaga i-a încurajat pe toți cei care s-au uitat la eveniment să poarte măști de protecție: „Sărbătorește-te pe tine însăți, învață să fii bun, poartă mască”.

Ariana Grande s-a numărat și ea printre câștigători. Vedeta a câştigat şi trofeul „Best Music Video From Home”, pentru proiectul lansat alaturi de Justin Bieber – „Stuck with U”. Cel mai important premiu al serii, VIDEO OF THE YEAR, i-a fost acordat lui The Weeknd, pentru videoclipul piesei „Blinding Lights”. Artistul canadian a mai adăugat în portofoliu şi trofeul BEST R&B. În plus, The Weeknd a fost şi artistul care a deschis gala premiilor cu un performance „breath-taking” al piesei „Blinding Lights”.

Lista câştigătorilor Video Music Awards 2020 a fost completată de trupa k-pop, BTS, cu patru trofee (Best Group, Best K-Pop, Best Pop si Best Choreography), Taylor Swift (Best Direction pentru videoclipul piesei „The Man”, regizat chiar de către artistă) şi Machine Gun Kelly, care a primit trofeul „Best Alternative”.

Vezi si

Antonio Banderas, alături de fiica sa Stella pe covorul roșu

Antonio Banderas a mers alături de fiica lui pe covorul roșu la ceremonia de deschidere …