Tuesday , November 28 2023

FOTO. Johnny Depp a luat o pauză de la procesul contra lui Amber Head și a cântat într-un concert în Anglia

Johnny Depp, actorul în vârstă de 58 de ani, și-a luat o pauză de la procesul pe care i l-a intentat fostei soții Amber Head și la finalul acestei săptămâni a urcat pe scenă, momentul întreg făcând furori pe rețelele sociale.

Mai exact, actorul a fost prezent la concertul lui Jeff Beck în Sheffield, Anglia, iar actorul n-a ezita să urce pe scenă alături de artist, interpretând un cover al piesei ”Isolation” a lui John Lennon, potrivit Daily Mail.  The Hollywood Reporter scrie că cei doi au cântat și alte coveruri, precum ”What’s Going On” de la Marvin Gaye și ”Little Wing” de la Jimi Hendrix.

Artistul a fost fotografiat de o persoană care a postat imaginea pe rețelele sociale: ”Nu mă așteptam la asta. Am crezut că își petrece timpul în instanță, dar s-a dovedit a fi în Sheffield cu Jeff Beck.”, a scris internautul. ”Johnny cântând Isolation. Doamne.”, a scris un alt internaut, citat de filmnow.ro.

Johnny Depp și Beck, în vârstă de 77 de ani, au înregistrat mai multe piese în timpul pandemiei de coronavirus. În 2020, ei au făcut public coverul ”Isolation”, iar în ultima perioadă s-a bucurat de notorietate în timpul procesului pe care acesta i l-a intentat lui Amber.

Pe 11 aprilie a început a doua bătălie legală între Depp şi Heard, în care actorul o acuză pe fosta soţie de defăimare şi îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari, pentru un articol pe care aceasta l-a publicat în ziarul The Washington Post, în 2018, după divorţul lor, în care ea se descria drept o victimă “a abuzului conjugal”.

Vezi si

Ozzy Osbourne: Am cancer, dar dacă voi putea face un ultim concert voi fi fericit

Ozzy Osbourne a dezvăluit că medicii i-au găsit o tumoare la coloana vertebrală, în timpul …