Monday , January 30 2023

FOTO. Jamie Lee Curtis, reacții fără filtre după ce a primit prima nominalizare la Oscar din carieră

Jamie Lee Curtis a obținut marți, la 64 de ani, prima sa nominalizare la Oscar, primind recunoaștere la categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar” pentru „Everything Everywhere All at Once”, care a condus cu 11 nominalizări, devenind astfel cel mai nominalizat film din 2023. Colegii ei, Michelle Yeoh, Ke Huy Quan și Stephanie Hsu au obținut, de asemenea, nominalizări pentru interpretare.

Potrivit elle.ro, actrița, fiica celebrului actor Tony Curtis, a împărtășit pe Instagram fotografii făcute de o prietenă în momentul aflării veștii, inclusiv momentul inedit în care l-a îmbrățișat pe soțul ei, Christopher Guest. Actrița a fost uimită când și-a auzit numele, ca mai apoi să fie și mai fericită pentru colegii săi de breaslă care au primit, de asemenea, o nominalizare.

„AȘA ARATĂ SURPRIZA! Una dintre cele mai vechi prietene ale mele, Debbie Oppenheimer, mi-a trimis un mesaj la ora 5:15 că stă în fața casei mele și dacă vreau să mă însoțească pentru a urmări anunțurile. Debbie Oppenheimer a câștigat un Oscar pentru frumosul documentar pe care l-a făcut despre povestea mamei sale, premiat cu Oscar. Into The Arms Of Strangers: Stories of the Kindertransport. A intrat și a stat cu mine, așa cum am stat cu ea în ziua în care se îndrepta spre ceremonia de decernare a premiilor Oscar, în anul în care a câștigat. Ne-am ținut de mână. Nici măcar nu mi-am dat seama că a făcut poze. Prima este momentul în care mi-am auzit numele, apoi emoția prietenului meu, numele prietenei mele, Stephanie @stephaniehsuofficial, și restul nominalizărilor și apoi cel mai bun lucru dintre toate, o îmbrățișare plină de dragoste pentru soțul meu. Fără filtre. Fără falsuri. Doar adevărul unui moment de bucurie capturat de un prieten.”, a scris Jamie pe Instagram.

 

Vezi si

Jay Leno s-a ales cu mai multe oase rupte după un accident de motocicletă. În noiembrie el a avut arsuri grave după un alt incident

Jay Leno, vedeta emisiunii „The Tonight Show” și comediant, a declarat că şi-a fracturat mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published.