Tuesday , September 27 2022

FOTO. Ducesa Kate și Emma Răducanu, seducătoare la premiera noului film James Bond

Kate l-a însoţit pe Prinţul William şi pe socrii ei, Prinţul Charles şi Ducesa de Cornwall, în seara de gală de la Londra a premierei noului film James Bond, „No Time to Die„, care a reunit şi staruri ale celebrei producţii, precum Daniel Craig, Rami Malek şi Lea Seydoux. La premieră a strălucit și Emma Răducanu, câștigătoarea US Open.

Ducesa de Cambridge, 39 de ani, a purtat o rochie fluidă, aurie cu capă şi paiete, creată de unul dintre designerii ei preferaţi, Jenny Packham, ținută în valoare de 2.800 lire sterline. Drept accesorii, Kate a ales o pereche de cercei de 290 de lire sterline şi pantofi din piele de la Aquazzura, de 555 lire sterline. Coafura acesteia a fost în ton cu evenimentul, ducesa alegând să-şi prindă părul bogat într-un coc elaborat, însă machiajul acesteia a fost mai degrabă natural. Prinţul William a fost, la rândul ei, deosebit de elegant în costumul lui de gală, cu papion, care i-a venit ca turnat.

Campioana US Open, Emma Răducanu, a fost și ea invitată la marea premieră de aseară a filmului ”No Time to Die”.

Tenismena de doar 18 ani cu tată român a fost sclipitoare pe covorul roşu. Ea a ales o rochie lungă şi argintie.

Al cincilea şi ultimul film avându-l ca actor în rol principal pe Daniel Craig a fost amânat mai mult de un an din cauza pandemiei de Covid, premiera pentru public având loc mâine, în Marea Britanie. Criticii sunt elogioși și spun aproape la unison că filmul este magnific.

Printre celebritățile aflate la premieră s-au numărat Billie Eilish, Finneas O’Connell, Phoebe Waller-Bridge, Rami Malek, Lashana Lynch, Léa Seydoux, Ana de Armaș precum și mulți alții.

De la eveniment nu au lipsit lucrătorii sanitari și membri ai armatei britanice.

 

 

Vezi si

După decesul reginei Elisabeta a II-a, preţul de vânzare al câinilor Corgi atinge noi recorduri

Câinii Corgi, patrupede de talie mică adorate de regina Elisabeta a II-a, au atins preţuri …