Tuesday , October 4 2022

Foto-document: Traian Basescu in pantaloni scurti si mulati

Traian Băsescu într-o postură mai puţin cunoscută: în pantaloni scurţi şi pantofi de sport. Wowbiz.ro prezintă o fotografie cu Băsescu pe vremea când era comandat al navei “Biruinţa”, în perioada 1984-1987.
În fotografia alb-negru realizată în anii ’80, Băsescu apare scrutând marea într-o ţinută foarte lejeră: cămaşă descheiat la gât, pantaloni foarte scurţi şi mulaţi şi încălţăminte sport.
În pofida ţinutei casual, comandantul “Biruinţei” nu a renunţat la epoleţii mari care îi arată gradul. La acea vreme, Traian Băsescu avea ceva mai mult păr, pe care îl purta suficient de lung încât briza mării să i-l resfire. Chiar dacă deja  îşi făcuse apariţia un început de calviţie, Băsescu era încă departe de vremea când a recus la celebra şuviţă dată dintr-o parte a capului în cealaltă pentru a-şi masca chelia.
Preşedintelui i-a expirat brevetul de comandant şi trebuie să se înscrie la cursurile de reconfirmare, în cazul în care va dori să se afle la comanda unei nave.
Brevetul de comandant de navă şi cel pentru cursul de tancuri ale preşedintelui au expirat în data de 30 august. “Niciodată nu am rămas cu brevetul invalid. Dacă vreodată voi lua o decizie pe care mi-o doresc, atunci aceasta e ca înainte de a atinge vârsta de pensionare să mai fiu pe puntea de comandă a unei nave”, spunea Traian Băsescu în urmă cu câteva luni.

Vezi si

Depeche Mode va concerta la București în iulie 2023. Primul album după moartea lui Andy Fletcher

Depeche Mode revine la București în 2023. Trupa va susține un concert care face parte …