Monday , January 30 2023

FOTO. Brad Pitt și iubita lui, surprinși la plajă de Revelion. Ines de Ramon, topless

Brad Pitt și noua lui iubită, Ines de Ramon, au petrecut Revelionul împreună, într-o vacanță relaxantă în Cabo. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre de către paparazzi. Ines a ales să renunțe la partea de sus a costumului de baie, rămânând topless lângă iubitul ei celebru.

În fotografiile obținute de Page Six, celebrul actor și superba lui iubită pot fi văzuți bucurându-se de o zi de Revelion relaxantă la piscină. Ines de Ramon a renunțat complet la sutienul costumului de baie. Actorul, care a împlinit 59 de ani luna trecută, și-a etalat abdomenul și numeroasele tatuaje, într-un șort de baie și ochelari de soare, scrie tvmania.ro.

Ines de Ramon, la rândul ei, a purtat un sarong albastru cu model, având spatele gol. Ines, în vârstă de 32 de ani, a purtat, de asemenea, ochelari de soare eleganți.

Cei doiau stârnit primele zvonuri referitoare la relația lor în noiembrie, după ce au participat la un concert al lui Bono în Los Angeles, unde paparazzi i-au surprins ținându-se de mână.

Luna următoare, Pitt ar fi fost văzut cu Ines de Ramon la petrecerea de după premiera filmului „Babylon”.

Ines de Ramon și actorul din „Vampire Diaries”, Paul Wesley, s-au despărțit după trei ani de căsnicie, în primăvara anului 2022.

Vezi si

Jay Leno s-a ales cu mai multe oase rupte după un accident de motocicletă. În noiembrie el a avut arsuri grave după un alt incident

Jay Leno, vedeta emisiunii „The Tonight Show” și comediant, a declarat că şi-a fracturat mai …