FOTO. Angelina Jolie, surprinsă la cumpărături cu fiul ei Knox

reportersite
26 ianuarie 2021, 19:17

În ciuda celebrității de care atât ea, cât și fostul său soț, Brad Pitt, se bucură, Angelina Jolie încearcă să le ofere o viață cât mai normală copiiilor săi. 

Recent, actrița și fiul său, Knox Jolie-Pitt, în vârstă de 12 ani, au fost suprinși de către paparazzi la cumpărături în Los Angeles. Angelina a ales să poarte o ținută all-black, compusă dintr-o pereche de pantaloni, o bluză, un palton și o pereche de cizme, accesorizate cu o mască de protecție în aceeași nuanță.

Knox purta o ținută lejeră, specifică vârstei: o pereche de jeanși, un tricou și pantofi sport.

Cei șase copii ai Angelinei sunt adesea văzuți alături de mama lor la cumpărături, iar asta se datorează faptului că actrița își dorește să le ofere o viață cât mai normală. „Angelina chiar încearcă să le facă viața cât mai normală. A merge la cumpărături împreună este o activitate de care atât ea, cât și copiii se bucură, și crede cu tărie că aceștia ar trebui să se bucure de toate experiențele pe care alți copii de vârsta lor le au. Nu vrea să îi crească într-o bulă”, a declarat o sursă apropiată pentru site-ul HollywoodLife, citat de elle.ro.