Wednesday , July 6 2022

Fostul Principe Nicolae şi soţia sa, Alina-Maria, vor deveni părinţi in noiembrie

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a anunţat că el şi soţia sa vor avea un copil. Mai mult decât atât, el a dezvăluit şi luna în care bebeluşul lor va veni pe lume.

Printr-un comunicat de presă, fostul Principe Nicolae a anunţat marea bucurie din viaţa sa: “Sunt fericit să pot împărtăşi bucuria că soţia mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în luna noiembrie.”, este o parte din mesajul transmis.

Fostul Principe Nicolae şi Alina-Maria s-au căsătorit în anul 2018.

Fostul principe mai are un copil, o fetita, dintr-o relatie anterioara. La Braşov, într-o casă modestă, Nicoleta Cârjan îşi creşte frumos fetiţa, pe Iris Anna. Fiica fostului principe Nicolae nu-şi cunoaşte rudele de sânge albastru, paternitatea ei fiind recunoscută târziu de nepotul fostului suveran al României, după un întreg scandal şi un proces îndelungat. Dar, chiar şi de la recunoaşterea sa ca fiind copilul lui Nicolae al României, copilăria ei nu s-a schimbat prea mult, ea trăind liniştită departe de culisele regale. Recent, Iris Anna a împlinit 4 ani.

okmagazine.ro

Vezi si

VIDEO. Chitaristul Carlos Santana a leșinat și s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert în SUA

Legendarul chitarist american Carlos Santana s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert în aer …