Wednesday , April 7 2021

Fostul Principe Nicolae al României a devenit tată. Alina-Maria a născut sâmbătă seară o fetiță

Fostul Principe Nicoale al României a devenit tată. Soția lui, Alina-Maria Binder, a adus pe lume o fetiță, născută sâmbătă seară într-un spital din București. 

În cadrul unei declarații oficiale, fostul Principe Nicolae a României a transmis că este foarte bucuros că și-a văzut îndeplinit visul, acela de a deveni tată. În același timp, acesta a anunțat că soția lui, Alina Binder, a adus pe lume o fetiță și că amândouă sunt perfect sănătoase. Soția oficialului a născut la un spital din București, pe data de 7 noiembrie 2020, la ora 20:05.

Totodată, fostul Principe Nicolae a României a dezvăluit și numele copilului. Potrivit spuselor lui, acesta va fi Maria-Alexandra.

„Sunt foarte bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020 la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria, și fetița noastră sunt perfect sănătoase”, a anunțat fostul Principe Nicolae într-un document oficial.

În același timp, fostul Principe Nicolae a României și Alina-Maria Binder au ținut să le mulțumească tuturor pentru sprijinul oferit, în special medicilor care au avut grijă ca nașterea să decurgă perfect.

„Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile. Așa să ne ajute Dumnezeu! Nicolae al României”, a transmis fostul Principe Nicolae al României.

 

Vezi si

Actorul Paul Ritter, inginerul Diatlov din „Chernobyl”, a murit la 55 de ani

Actorul britanic Paul Ritter, cunoscut din filme precum „Quantum of Solace”, „Harry Potter and the …