Thursday , November 30 2023

Fostul preşedinte francez Francois Hollande s-a căsătorit cu actriţa Julie Gayet

Fostul preşedinte francez Francois Hollande s-a căsătorit sâmbătă cu actriţa Julie Gayet, nunta având loc într-un cadru intim, cu puţini invitaţi, scrie miercuri cotidianul regional La Montagne, citat de agenţia EFE.


Este prima căsătorie a lui Francois Hollande, în vârstă de 67 de ani şi preşedinte socialist al Franţei între anii 2012 şi 2017. Cununia a fost oficiată de prietenul său Bernard Combes, primar al localităţii Tulle, situată în partea centrală a Franţei.
Nunta a avut loc ”în intimitate”, cu un număr mic de invitaţi, mai notează cotidianul citat, care publică şi câteva fotografii ale cuplului, ce şi-a cumpărat o locuinţă în acea zonă în 2018.
Julie Gayet a împlinit 50 de ani în ziua anterioară nunţii. Relaţia lor a fost dezvăluită de publicaţia Closer în ianuarie 2014, când Francois Hollande era preşedinte al Franţei şi partenera sa oficială era jurnalista Valerie Trierweiler.
Revista Closer a publicat atunci şi fotografii în care Francois Hollande era văzut cum venea discret pe scuter în vizite la Julie Gayet, care locuia într-un apartament din apropierea Palatului Elysee. La două săptămâni după aceste dezvăluiri, el a anunţat public despărţirea de Valerie Trierweiler.
Francois Hollande avusese anterior o lungă relaţie cu fosta lideră a socialiştilor francezi Segolene Royal, candidată la preşedinţie în 2007. Cei doi au împreună patru copii. AGERPRES 

Vezi si

Jennifer Lopez lansează în februarie primul său album din ultimii 10 ani, “This is Me… Now”

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult-așteptatul album “This Is Me…. Now”, primul său …