Friday , May 24 2024

Fost iubit al Alexandrei Stan: "O bateam si o scuipam, iar ea voia sa se marite cu mine"

Relatia dintre Alexandra Stan si Antonio Anghel a inceput intr-un club de fite din statiunea Mamaia. Desi se afla in local in compania iubitului sau de la vremea aceea, se pare ca artista nu a refuzat avansurile lui Antonio si intre ei a urmat o poveste de dragoste tumultuoasa. “Eu doar ce imi luasem un BMW seria 6 in ziua in care ne-am intalnit. Ea venise in club cu un tip Ciprian, cu care era atunci. S-a dus acasa, iar un prieten de-al meu a luat masina si a adus-o inapoi. Am mers la mine si a ramas toata noaptea. S-a despartit de ala, a inceput sa stea cu mine, a renuntat la familie, lucra la bar pentru mine, doar ca… era o femeie usoara si ma epuiza. Nu e o fata proasta”, isi incepe Antonio dezvaluirile pentru Cancan.
Recunoaste ca nici el nu a fost tocmai usa de biserica in relatia cu Alexandra, dar, cu toate acestea, cei doi aveau planuri impreuna: “Ma comportam urat cu ea. O bateam, o scuipam… Insa ea voia sa se marite cu mine. Am avut planuri mari impreuna, am vrut sa plecam in afara, dar nu m-au lasat parintii, s-au suparat pe mine. Noi am fost impreuna sase luni, din care ultimele patru am locuit in apartamentul meu”. Antonio Anghel spune ca sfarsitul relatiei a venit in momentul in care tatal sau a pus piciorul in prag. A urmat o scurta perioada de razbunari si scandaluri, apoi Alexandra l-a dat uitarii pe Antonio si si-a urmat visul de a deveni cantareata.
“Nu pot sa zic ca nu o iubeam. Si ea ma iubea foarte mult. M-a intrebat taica-miu ce am de gand cu Alexandra si i-am zis ca, pentru orgoliul lor, ma despart de ea. A plecat atunci plangand, cu sacosele in mana, iar a doua zi s-a dus la politie si m-a reclamat ca am vrut sa o duc la produs. A raspandit vorba prin oras ca sunt peste. Eu am avut foarte mult de pierdut din cauza ei. S-a combinat cu prietenul meu cel mai bun, m-am certat cu ala – eu i-am taiat cauciucurile, el mi-a spart masina… Mi-a facut mult rau. M-am certat cu toata lumea din cauza ei”, ne-a declarat Antonio.

Vezi si

Cannes 2024:  Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat Marele Premiu al secțiunii Semaine de la Critique

Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat miercuri seară Marele Premiu al secțiunii Semaine de la …