Friday , December 9 2022

Focul in semineu, interzis intr-o capitala europeana

semineu

Focul aprins in semineu va ramane o amintire in memoria Parisului, intrucat autoritatile franceze au decis sa il interzica incepand cu 1 ianuarie 2015.
Oficialii regiunii Ile-de-France, care include capitala franceza si mai multe orase din jur, au anuntat ca locuitorii nu vor mai putea aprinde focul in semineu de anul viitor, intr-un efort de a reduce poluarea aerului, scrie Business Insider.
Aceeasi restrictie va fi impusa, in viitor, si in cazul altor 435 de localitati din Franta. Decizia vine dupa ce specialistii au aratat ca fumul produs de arderea lemnului contribuie la poluarea aerului si, implicit, la problemele de sanatate ale locuitorilor, cum ar fi astmul sau alte afectiuni respiratorii.
Potrivit departamentului regional pentru energie si mediu, masura are scopul de a contribui la scaderea emisiilor daunatoare, care sunt responsabile pentru 42.000 de decese premature in Franta, in fiecare an.
Parisul se confrunta cu mari probleme in ceea ce priveste poluarea. In luna martie, emisiile au ajuns la un nivel atat de ridicat, incat autoritatile din Paris au stabilit ca masinile sa circule alternativ, o zi cele cu numere pare, alta zi cele cu numere impare. In plus, in acea perioada transportul in comun a fost gratuit.

Vezi si

Nick Carter, de la Backstreet Boys, este acuzat de viol

Nick Carter, unul dintre membrii trupei americane Backstreet Boys, a fost acuzat joi de viol …

One comment

  1. au inebunit la capatanile-alea seci de parameci ! ! !