Monday , February 6 2023

Florin Salam risca sa-i fie luati copiii, din cauza consumului de cocaina. Protectia Copilului s-a autosesizat

salam-copii

Cazul manelistului Florin Salam, care zilele trecute a recunoscut public că se droghează, a şocat întreaga ţară. Totul a început în urmă cu două zile, când cântăreţul a ajuns în faţa procurorilor DIICOT şi a fost pus sub acuzare pentru deţinere şi consum de stupefiante. Solistul le-a declarat oamenilor legii, dar a şi afirmat public că a luat cocaină, iar aceste vorbe l-ar putea costa mult: ar putea rămâne fără cei doi copii ai săi, relateaza Libertatea.
Drama lui Florin Stoian (34 de ani), Salam, pe numele de scenă, a început acum patru ani, odată cu moartea soţiei sale, Ştefania, care a decedat la vârsta de 27 de ani. De atunci, manelistul suferă enorm. Ca să-şi aline durerea, a ajuns să apeleze la droguri. “După ce mi-a murit soţia, m-am drogat vreo 2 ani”, a afirmat el recent. În urma declaraţiilor apărute în mass-media şi având în vedere că Florin Salam e tatăl a doi copii minori, autorităţile s-au autosesizat. Potrivit directoarei Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 4, Anda Ţîrlea, inspectorii instituţiei urmează să meargă la domiciliul manelistului din cartierul bucureştean Berceni, ca să verifice situaţia copiilor.
Mai mult, modificările recente aduse Legii 272/2004 privind protecţia şi promovarea drepturilor copiilor fac referire clară la faptul că dacă un părinte e dependent de droguri, atunci se poate desemna un alt reprezentant legal pentru copii. Aşa că, în aceste condiţii, manelistul se poate trezi decăzut din drepturile părinteşti. Conform procedurilor, micuţii lui Salam, Daniel (9 ani) şi Beatrice (13 ani), ar putea ajunge să fie crescuţi de bunici sau de rude apropiate şi doar dacă autorităţile competente stabilesc că şi rudele au diverse probleme care i-ar afecta pe copii, atunci cei doi ar putea fi daţi în grija asistenţilor maternali. Pentru a se ajunge aici însă, trebuie să existe o acuzaţie oficială, despre care nu se poate vorbi acum.
Surse din anturajul lui Florin Salam ne-au dezvăluit că el e la curent cu faptul că drogurile sunt un motiv puternic pentru care ar putea fi lăsat fără Daniel şi fără Beatrice. “Înnebunesc dacă mă lasă fără copii din cauza cocainei”, s-a plâns el prietenilor. În plus, probabil conştient de problemele pe care le are cu stupefiantele, şi de teamă ca, în cazul unor percheziţii, oamenii legii să nu găsească prafuri prin casă, el a decis, acum câteva luni, să părăsească imobilulul din Berceni. Aşa se face că Salam locuieşte la un hotel din Bucureşti, iar în casa lui stau doar copiii şi mama manelistului, care are grijă de ei.

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …