Wednesday , August 10 2022

Florin Salam, retinut la New York. 100.000 de dolari confiscati, dosar de crima organizata si terorism

Florin Salam a fost oprit de politia de frontiera pe aeroportul J.F.K din New York, dupa ce autoritatile i-au gasit in bagaj 100.000 de dolari, mult peste limita cash admisa, scrie wowbiz.ro.
salam

Publicatia tabloida scrie, citand surse de peste Ocean, ca Florin Salam si trupa lui au fost condusi intr-un birou unde li s-au cerut explicatii cu privire la provenienta dolarilor. cesta a sustinut ca banii au fost primiti la un concert.
Florin Salam si membrii formatiie sale au fost eliberati insa politia a decis confiscarea banilor, pe motiv ca nu exista acte doveditoare ale provenientei acestora.
Dacă paguba de aproximativ 100.000 de dolari ar putea fi recuperată de manelist din cantari, nu e de glumă cu acuzaţiile penale formulate de procurorii americani. Laolaltă cu persoane declarate de SUA extrem de periculoase a ajuns şi Florin Salam, pentru că este acuzat de fapte de crimă organizată, spălare de bani şi terorism.
Salam a încântat românii din State cu un concert susţinut în urmă cu o săptămână, pe 18 februarie, iar câştigurile au fost pe măsură, pentru că la eveniment şi-au anunţat prezenţa mai mulţi invitaţi decât fusese estimat iniţial. Concertul a fost organizat de o româncă ce deţine un restaurant în New York şi ulterior mutat la un salon de nunţi şi botezuri, ”Renaissance Event Hall”.
Succesul a fost peste aşteptări, pentru că manelistul a făcut alături de orchestra lui aproximativ 200.000 de dolari numai din dedicaţii! La întoarcerea în ţară, autorităţile vamale din State i-au controlat bagajele, descoperind peste 100.000 de dolari. Cum era mai bine de zece ori limita legală pentru sume cash la purtător, vameşii americani l-au anunţat că îi confiscă suma, dar, mai mult decât atât, au chemat şi procuratura, pentru stabilirea provenienţei banilor.
Degeaba le-a explicat Salam că aşa e obiceiul la manelişti, să primească cash, americanii au făcut ca la carte: i-au deschis un dosar penal cu suspiciuni deosebit de serioase, respectiv spălare de bani, activităţi de crimă organizată dar şi…suspiciuni de terorism, pentru că în legislaţia americană, sumele de bani suspectate că provind din crimă organizată sunt legate automat şi de finanţarea terorismului, scrie Cancan.

Vezi si

Ashton Kutcher, diagnosticat cu o boală gravă. Actorul și-a pierdut un timp vederea, auzul și echilibrul

Ashton Kutcher a dezvăluit că a fost diagnosticat cu o boală autoimună, care aproape l-a …

One comment

  1. CAND E TIGANUL OM? NUMAI CAND IL VEZI DE DEPARTE!………(uite vine un om)…