Wednesday , November 30 2022

Florin Salam: „Mă mut cu familia în Franţa şi apoi, sper, în America”

Manelistul a recunoscut la Happy Hour că a pierdut sume mari de bani la cazinou. „Da! M-am distrat”. Dar a dezminţit faptul că şi-ar scoate casa la vânzare pentru a-şi acoperi pierderile de la jocurile de noroc. În plus, a anunţat că va pleca din ţară în toamnă.
Florin Salam a povestit cum l-a găsit Goran Bregovici. „El m-a văzut în concerte, la nunţi şi mi-a zis că ce cânt eu e unicat şi că are nevoie de Florin Salam. Am mâncat împreună, mi-a cunoscut părinţii, ca într-o familie.”
„De la jumătatea lui octombrie mă mut în Franţa cu toată familia pentru a onora concertele. Apoi vreau să ajung în America. Ăsta e proiectul cu Goran Bregovici.”
„Îmi voi face de acum încolo toate poftele. În Franţa nu ştiu dacă îmi iau casă. Pot să stau şi cu chirie şi să fiu fericit”
„Eu voi cânta pe româneşte în Franţa, iar Goran pe ce limbă vrea el. Eu cânt doar pe limba mea. De ce să stâlcesc cuvintele în engleză?”
Salam a venit la emisiune cu o maşină specială. Doar trei astfel de modele există în lume şi costă 250.000 de euro. „Eu am fost copil sărac. Dumnezeu mi-a dat în viaţă ce nu puteam să visez.”
A pierdut Salam 400.000 de euro sau sume mai mari? „E adevărat că am pierdut sume mari la cazinou. Azi pierzi, mâine câştigi. Eu m-am distrat. Ştiu că am exagerat. La mine e totul sau nimic. Aici nu pot să mint. Dar nu am avut niciodată probleme cu cămătarii.”
El spune că nu a trecut nici acum peste moartea soţiei. „Nu m-am gândit niciodată să-mi refac viaţa. Mă închid la mine în dormitor şi mă uit la imagini cu soţia mea.”

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …