Friday , September 30 2022

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în discuții cu Antena 1 pentru un nou show, intitulat «Hell’s Kitchen»

masterchef

Surprizele continuă în această toamnă la Antena 1, când telespectatorii vor putea urmări o nouă emisiune culinară. Prezentatorii show-ului ar putea fi doi dintre MasterChefii de la PRO TV, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu.
Se zvoneşte de câteva zile că cei trei MasterChefi de la PRO TV, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, ar fi fost concediaţi. Între timp, cei trei au negat informaţia.
Dar surse din culisele show-ului au povestit pentru Click! detalii picante. „Peste două săptămâni, le expiră contractele. Pânăatunci, nu pot spune nimic. Dar au început să aibă neînţelegi între ei”, a spus un apropiat.
Ieri, postul Antena 1 a anunţat achiziţionarea unui nou format, „Hell’s Kitchen” sau „Bucătăria Iadului”, dacă am traduce motamo titlul. Nu se cunosc alte detalii despre producţia din România, dar Click! a aflat că cele trei gazde ale emisiunii de la PRO TV ar putea fi implicate.
MasterChefii s-au împărţit în două tabere: Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, pe de o parte, şi Sorin Bontea pe de alta.
Se spune că toţi cei trei au primit oferte din partea Antenei 1, însă nici o parte nu recunoaşte acest lucru. Potrivit surselor Click!, favorit pentru formatul de la Antena 1 ar putea fi Chef Cătălin Scărlătescu, pentru că are deja stofă de „tiran” în bucătărie, iar Florin Dumitrescu l-ar putea seconda.
Gordon Ramsay prezintă show-ul din America
Hell’s Kitchen este unul dintre cele mai urmărite şi mai longevive show-uri de gătit din lume. Acesta a fost până acum produs în peste 50 de ţări, printre care SUA, Australia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic sau China. Emisiunea a avut audienţă mare în fiecare ţară în care a fost difuzată ceea ce i-a făcut pe cei de la Antena 1 să achiziţioneze acest show. În SUA, emisiunea a ajuns la cel de-al 11-lea sezon şi show-ul încă mai continuă, fiind prezentat de celebrul Gordon Ramsay. Cei care vor participa la acest show vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor trebui să gătească. Aceştia vor fi împărţiţi pe echipe şi vor avea parte în fiecare ediţie de tot felul de provocări şi probe eliminatorii.
click.ro

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …