Tuesday , October 4 2022

Florin Busuioc, declarații controversate despre COVID: „Virusul ăsta n-a apărut din neant. A fost creat”

Florin Busuioc, actor și prezentator al rubricii Meteo de la Pro Tv, a surprins miercuri dimineață, 16 decembrie, în direct, chiar înainte de a prezenta vremea la ora 7:20, cu o declarație extrem de controversată legată de apariția noului coronavirus.

În timpul jurnalului de știri de dimineață prezentat de Mihai Dedu și Andreea Marinescu, Florin Busuioc a comentat în direct o știre prezentată anterior de colegii lui despre protestele de la Kiev, fiind astfel ocazia de a-și expune părerea personală cu privire la pandemia de coronavirus.

„Micii comercianţi au fost zdravăn de tot loviţi. Nu marile companii, pentru că marile companii… e altă treabă. Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate”, a spus Florin Busuioc, deși cei doi prezentatori au încercat să-l distragă de la expunerea acestei opinii.

Florin Busuioc şi-a oprit discursul pe această temă doar după ce a întrebat dacă e adevărat că Ministerul Educaţiei a anunţat că încep şcolile la 15 ianuarie, că aşa ar fi auzit la TV, iar „ce se spune la TV, aşa e”. Mihai Dedu i-a răspuns precizând că nu a auzit o astfel de ştire, scrie adevarul.ro.

Vezi si

VIDEO FABULOS. Super-modelul Bella Hadid, îmbrăcată într-o rochie din lichid, chiar pe scenă, la Paris

Casa de modă Coperni a ridicat ștacheta în domeniul tehnologiei fashion la sfârșitul show-ului în …

No comments

  1. Busu e un tip simpatic , s-ar putea sa aiba dreptate in cele afirmate. Un sfat i-as da , sa mai slabeasca ca ar fi sanatos pentru el