Saturday , September 24 2022

Fiul lui Tom Hanks recunoaste ca e dependent de cocaina

chester

Unul dintre fiii lui Tom Hanks, Chester “Chet”, muzician, a dezvaluit recent faptul ca e dependent de cocaina.
In vara, tanarul in varsta de 25 de ani s-a internat la reabilitare, informeaza ContactMusic. Chester sustine ca este dependent de droguri de la varsta de 16 ani.
Intr-o serie de mesaje postate pe Instagram, fiul lui Tom Hanks si al sotiei sale, Rita Wilson, dezvaluie faptul ca a fost la reabilitare, pentru a-si “invinge demonii”. Tanarul sustine ca, dupa multi ani, s-a privit “la rece” si a fost nevoit sa recunoasca faptul ca lucrurile nu mai pot continua asa.
“In urma cu cateva luni, vindeam cocaina si luam cocaina pana nu-mi mai permitea nasul, pentru ca era atat de incarcat. Chiar fumam cocaina”, admite el intr-un clip postat pe contul sau de socializare.
Tanarul sustine ca motivele pentru care a apelat la droguri tin de faptul ca intotdeauna a fost in vizorul presei, data fiind celebritatea tatalui sau, si presiunilor la care a trebuit sa faca fata din aceasta postura.
Chester, care canta rap, a avut mai multe probleme in ultima vreme. In urma cu trei luni a avut de-a face cu politia, dupa ce a distrus o camera de hotel din Marea Britanie, dupa ce trei femei au refuzat sa faca sex cu el. Cu cateva zile inainte, contul sau de Instagram fusese suspendat pentru ca Chester a facut remarci rasiste pe reteaua de socializare. S-a aparat atunci invocand dreptul la libera exprimare.

Vezi si

Noua iubită a lui Johnny Depp e o avocată a sa. Joelle are 37 de ani și e în divorț

US Weekely dezvăluie că noua iubită a lui Johnny Depp este avocata lui, o femeie …