Thursday , December 7 2023

Fiţele exagerate au costat-o scump pe Lady Gaga. Ce a pățit în Germania

lady gaga

Controversata cântăreaţă Lady Gaga şi-a dat în petic pe când era cazată la un hotel de lux din Köln, în Germania, şi acum trage ponoasele. Diva a făcut crize pentru că pretenţiile ei exagerate nu au fost îndeplinite şi s-a ales cu o interdicţie.
Fiţele exagerate au costat-o scump pe Lady Gaga. Aflată în turneu în Germania, ea a cerut să fie cazată la Schloss Bensberg, în Köln, la fel ca în urmă cu doi ani, dar managerii hotelului de cinci stele nici n-au vrut să audă.
Deşi au pierdut o avere din cauza refuzului de a o primi pe excentrica divă în complexul lor, aceştia au afirmat că preferă varianta asta ca să nu mai aibă parte de scandaluri.
Pentru a-şi explica opţiunea, reprezentanţii hotelului au dezvăluit că, în urmă cu doi ani, oaspeţii au părăsit pe capete stabilimentul de lux, din cauza gălăgiei pe care o făceau Gaga şi membrii anturajului ei. Mai mult, când un chelner i-a adus o băutură şi a văzut că în pahar erau trei cuburi de gheaţă, în loc de două, cum probabil ceruse ea, artista a luat unul şi i l-a aruncat în faţă tânărului care o servea.
Aşadar, ieri, Gaga şi stafful ei au fost cazaţi la un alt hotel faimos, Hyatt, însă, în condiţii stricte, la primul pas greşit riscând să ajungă cu toate bagajele în stradă.
libertatea.ro
 

Vezi si

VIDEO. Cântecul de Crăciun din 1958 care a detronat piesa ”All I Want for Christmas is You” interpretată de Mariah Carey 

Începând cu 2019, în apropierea sărbătorilor, Mariah Carey ajunge an de an în fruntea topurilor …