Thursday , February 2 2023

Fiica lui Trump, agresată verbal la bordul unui avion

ivanka trump

Fiica preşedintelui ales al Statelor Unite Ivanka Trump a fost hărţuită de un pasager la bordul unui avion de linie JetBlue, scrie TMZ. Un bărbat a agresat-o verbal atât pe ea, cât şi pe cei doi copii ai ei.
Ivanka Trump se afla joi dimineaţă, împreună cu familia, la bordul unui avion de linie JetBlue care urma să decoleze de pe Aeroportul JFK din New York, când un bărbat a început să strige: “Tatăl tău o să distrugă ţara!”.
Bărbatul a continuat spunând: “De ce e ea în cursa noastră? Ar trebui să zboare cu un avion privat”.
În tot acest timp, bărbatul îşi ţine în braţe copilul, scrie Hotnews.ro.
Un alt pasager spune că Ivanka l-a ignorat pe bărbat şi a încercat să îşi distragă copiii cu creioane colorate.
Personalul JetBlue l-a dat jos din avion pe bărbat, moment în care acesta a început să strige: “Mă daţi jos pentru că mi-am exprimat opiniile”.
JetBlue a făcut publică o declaraţie de presă în care arată că decizia de a-l îndepărta pe bărbat de la bordul avionului nu a fost una luată cu uşurinţă. “Dacă echipajul hotărăşte că un client provoacă un conflict la bordul aeronavei, atunci i se va cere să coboare, mai ales dacă echipajul simte că situaţia riscă să escaladeze în timpul zborului. Echipa noastră a lucrat pentru a-l reacomoda pe pasager în următoarea cursa disponibilă”.
Soţia pasagerului dat jos din avion a postat pe Twitter cu o ora înaintea decolării avionului următorul mesaj: “Ivanka şi Jared sunt pe JFK T5, şi zboară cu o cursa comercială. Soţul meu îi urmăreşte să îi hărţuiască”.
 

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …