Saturday , December 3 2022

Fiica lui Sting anunta ca este lesbiana

sting fiica

Coco, fiica lui Sting, a vorbit recent despre orientarea sa sexuala, ea recunoscand ca e lesbiana si ca e intr-o relatie de doi ani cu un model din Austria.
Iubita lui Coco este Lucie Von Alten, a spus chiar artista intr-un interviu pentru revista britanica ES. Coco, unul dintre copiii lui Sting, s-a lansat cu trupa I Blame Coco, nume abandonat intre timp. Albumul de debut al trupei s-a bucurat de recenzii pozitive.
Pe numele real Eliot Paulina Sumner, artista are 25 de ani si va lansa inca un album in 2016, relateaza ContactMusic.
Artista a declarat pentru publicatia din Marea Britanie ca nu a simtit niciodata nevoia sa discute despre preferintele sale sexuale, nici macar cu propria familie, pentru simplul fapt ca nimeni nu a intrebat-o vreodata nimic legat de acest subiect.
“Stiau deja”, a spus ea. “Asa ca nu am simtit nevoia de a anunta. Nu am anuntat pe nimeni. Prietenii mei intotdeauna au stiut, si eu am stiut”, a mai spus ea.
Tanara afirma insa ca nu se identifica cu vreun gen, ca nu crede in clasificari si “etichete”, ca ea insasi a incercat intotdeauna sa-si dea seama cine e. “Ar trebui sa-si tratam pe toti la fel. (…) Suntem cu totii fiinte umane”, a spus ea.
Coco este unul dintre cei sase copii ai cantaretului Sting.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …