Sunday , June 4 2023

Fiica lui Bono de la U2, Eve Hewson, va aparea într-un film alaturi de Sean Penn

Eve Hewson, fiica solistului formatiei U2, Bono
, va ap\rea al\turi de actorul Sean Penn în filmul “This Must Be The Place”, de Paolo Sorrentino, informeaz\ nme.com.
Eve Hewson va juca rolul unei fane care este o prieten\ apropiat\ a unui star rock mai în vârst\, rol interpretat de Sean Penn.
Personajul lui Penn devine obsedat de urm\rirea unui criminal nazist care l-a abuzat pe tat\l s\u într-un lag\r de concentrare.
Acesta nu este primul rol al lui Hewson pe marele ecran. Tân\ra în vârst\ de 19 ani a mai ap\rut în drama “The 27 Club”, regizat\ de Erica Dunton.
Film\rile pentru “This Must Be The Place”, în care mai joac\ [i Frances McDormand, vor începe luna aceasta în Irlanda [i în Statele Unite ale Americii.
Sean Penn, în vârst\ de 49 de ani, are în spate o longeviv\ carier\ [i a câ[tigat premiul Oscar pentru rolul din filmul “Mystic River”, în 2003. El a debutat, de asemenea, ca regizor, în 2007, cu drama “Into the Wild”, foarte apreciat\ de critici. El a câ[tigat un al doilea premiu Oscar din carier\ pentru interpretarea memorabil\ a politicianului Harvey Milk, care a militat pentru drepturile minorit\]ii homosexuale, din filmul “Milk – Pre]ul curajului”.

Vezi si

Ce titlu a pus inițial Freddie Mercury când a compus „Bohemian Rapsody”

Una dintre cele mai cunoscute melodii din lume, „Bohemian Rhapsody”, ar fi putut avea un …