Wednesday , July 6 2022

Fiica adolescenta a presedintelui Cehiei, filmata in mijlocul unei orgii sexuale (VIDEO, FOTO)

zemanova1

Fiica adolescentă a preşedintelui Cehiei, o tânără de doar 19 ani, se află în mijlocul unui scandal de proporţii, după ce o publicaţie tabloidă a postat pe internet un film în care aceasta este surprinsă în timp ce se distra la o orgie sexuală. Cu toate acestea, Katerina Zemanova nu recunoaşte nimic şi spune că este vorba de o înscenare, chiar dacă în imagini se vede clar că vorba de ea.
Katerina Zemanova, fiica preşedintelui Cehiei, Milos Zeman, este implicată într-un grav scandal, după ce a fost filmată în timp ce se afla la o orgie sexuală în Praga, alături de mai mulţi prieteni. Cu toate că adolescenta de doar 19 ani a fost filmată în timp ce se uita şi dansa în preajma unor persoane care fac sex, ea nu recunoaşte nimic, declarând că este vorba de o înscenare sau o farsă, potrivit Daily Mail.
zemanovaÎmbrăcată într-o bluză albă şi o fustă neagră, tânăra a fost filmată la un eveniment erotic ce a avut loc în capitala Cehiei. Ea este surpinsă în timp ce bea alcool şi zâmbeşte în timp ce doi oameni din imediata apropiere sunt implicaţi într-un act sexual. Inedit este faptul că fiica preşedintelui declară că este vorba de cineva care îi seamănă.
Cu toate acestea, editorul site-ului Extra.cz, publicaţia care în primă instanţă a oferit doar imagini cu tânăra, a postat de curând şi un clip, declarând că este clar vorba de Katerina, fiica preşedintelui fiind filmată în luna octombrie a anului trecut, cu puţin timp înainte de campania prezidenţială a tatălui.
“Acest video a ajuns viral pe internetul din Cehia. Clar este voba de ea şi nu de cineva care îi seamănă, are până şi aceiaşi pistrui”, a declarat Pawel Nowotny.

Vezi si

VIDEO. Chitaristul Carlos Santana a leșinat și s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert în SUA

Legendarul chitarist american Carlos Santana s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert în aer …