Saturday , December 2 2023

Fiat a dat-o-n bara cu noua reclama cu Jennifer Lopez (VIDEO)

Producătorul italian de automobile Fiat a încercat să dea lovitura pe piaţa din Statele Unite cu o reclamă cu Jennifer Lopez, însă campania publicitară s-a transformat într-un fiasco.
În reclama, „Jenny from the Block” (trimitere la unul dintre cele mai mari hit-uri ale cântăreţei), diva spune: „Asta e lumea mea. Este locul care m-a inspirat şi mă inspiră, mă ajută să rămân puternică, să gândesc repede. Pentru voi sunt simple străzi, pentru mine reprezintă locul meu de joacă”.
Însă, în realitate, nu este lumea ei! Deşi clipul arată cum Jennifer a condus pe străzile celui mai rău famat cartier din New York, Bronx, persoana de la volan este o dublură a divei.
Fiat a fost prins cu mâţa în sac de un cunoscut jurnalist american, Ed Morales, care a colaborat cu publicaţii prestigioase de peste Ocean, precum Rolling Stone, The New York Times, Miami Herald, San Francisco Examiner sau The Los Angeles Times.
Morales locuieşte chiar pe strada pe care au fost filmate câteva cadre din reclamă. El a înregistrat de la fereastra apartamentului său imagini din timpul filmărilor (video jos) şi le-a postat pe blogul personal, susţinând că diva nu era la volan.
Reprezentanţii cântăreţei au fost nevoiţi să recunoască faptul că „Jenny from the Block” nu a călcat prin Bronx, însă au încercat să minimalizeze importanţa acestui lucru.
„Partea în care ea apare este filmată în Los Angeles. Nu văd care este problema. Sunt atâtea clipuri realizate în felul asta”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Lopez.
De parcă această gafă nu era suficientă, automobilul Fiat 500 pe care îl conducea „Jennifer Lopez” s-a stricat în timpul filmărilor. Fotografia de mai jos arată cum doi membri ai echipei de filmare meşteresc automobilul, încercând să-l pună în mişcare, în timp ce dublura cântăreţei aşteaptă la volan.
Iata reclama asa cum e ea difuzata:
http://youtu.be/mJPCAEkcyqg
Si iata inregistrarea jurnalistului Morales, cu dublura la volan:

 

Vezi si

Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume …