Wednesday , November 30 2022

FHM: Mila Kunis este cea mai sexy femeie din lume

mila kunis


Actriţa americană de origine ucraineană Mila Kunis a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume într-un top anual alcătuit de editorii revistei FHM, informează dailymail.co.uk.
Actriţa, care are o relaţie cu actorul Ashton Kutcher, a învins alte 99 de femei celebre din lumea întreagă, ocupând primul loc în Topul 100 al celor mai sexy femei din lume realizat de revista FHM pe anul 2013. Anul trecut, Mila Kunis a ocupat locul al 14-lea, însă popularitatea ei a crescut considerabil după lansarea pe marile ecrane a filmelor “Ted”, “Oz: The Great and Powerful” şi “Friends With Benefits”.
“Mila are o frumuseţe naturală şi, în plus, are un simţ al umorului foarte dezvoltat şi nu se teme să râdă de ea însăşi. Poporul a vorbit, iar verdictul este că ea este iubita perfectă”, a declarat Dan Jude, editorul care a alcătuit acest top.
Cântăreaţa Rihanna, în vârstă de 25 de ani, ocupă locul al doilea, urcând o poziţie faţă de topul de anul trecut.
Pe locul al treilea se află actriţa britanică Helen Flanagan.
Topul 10 al celor mai sexy femei din lume este completat, în ordine, de actriţa Michelle Keegan, modelul Kelly Brook, actriţa Kaley Cuoco, cântăreaţa Pixie Lott, modelul Kate Upton, cântăreaţa Cheryl Cole şi modelul Georgia Salpa.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …