Friday , May 31 2024

Fetele lui Corneliu Vadim Tudor vand masina Tribunului

vadim cu fetele

Corneliu Vadim Tudor a incetat din viata in urma unui infarct, insa nimeni nu a prevazut acest lucru. Moartea sa le-a lasat pe fiicele sale cu reale probleme, iar acum au inceput sa vanda bunurile familiei pentru a se descurca cu banii.
Politicianul nu a facut avere din cariera de politician, iar cand a incetat din viata le-a lasat pe mostenitoare cu multe procese si datorii de sute de milioane.
In categoria bunurilor de care fiicele regretatul om politic se pot bucura se numara o casa in Cotroceni, o casa in Navodari, o masina, un Chrysler din 2010, o colecţie de icoane vechi, tablouri şi cărţi rare, estimate chiar de el la 20 milioane de euro.
Cancan.ro a aflat ca Lidia Vadim Tudor a publicat pe un site de anunturi mai multe imagini cu masina tatalui ei. Tanara doreste sa vanda autoturismul cu suma de 15.000 de euro.
Pe internet, Lidia a lasat numarul ei de telefon, dar si detalii despre autoturism, pentru ca cei interesati sa stie tot ce trebuie despre masina. De asemenea, in anunt scrie ca pretul este negociabil, semn ca este mai lasa la pret.
 

Vezi si

Nicky Minaj, Hardwell și Rita Ora, pen scena SAGA FESTIVAL, la București, în iulie

Cea de-a patra ediție SAGA FESTIVAL va avea loc vara asta, de pe 5 pe …