Sunday , October 1 2023

Festivalul UNTOLD va fi transmis în premieră live pe YouTube

Desemnat încă de la prima ediție “Best Major Festival in Europe”, Festivalul UNTOLD, care se va desfășura în perioada 2-5 august, va putea fi urmărit de fanii care nu vor putea ajunge la Cluj live pe YouTube, ca urmare a unei colaborări între organizatorii evenimentului muzical și site-ul web, arată un comunicat Google.
untold

Astfel, oricine deține un telefon, o tabletă, un laptop sau un calculator, poate îi va putea urmări pe The Chainsmokers, Armin van Buuren, Tiesto, Tujamo, Afrojack și mulți alții în direct pe canalul de YouTube al festivalului UNTOLD în perioada 2-5 august.
“Ne bucurăm să colaborăm cu UNTOLD și să aducem experiența festivalului online. UNTOLD va transmite live pe canalul lor de YouTube cele mai așteptate numere artistice, oferind astfel posibilitatea și celor de acasă să își urmărească artiștii preferați. Toți cei interesați se pot abona de pe acum pe canalul UNTOLD”, a spus Dan Oros, Marketing Manager Google Romania.
De asemenea, directorul de Marketing și Comunicare UNTOLD, Edy Chereji, subliniază că ”UNTOLD este primul festival din România care are un parteneriat cu YouTube. Suntem încântați că vom reuși să transmitem și celor care nu reușesc să ajungă la festival, măcar o parte din magia celor 4 zile și show-urile incredibile ale celor mai în vogă artiști ai momentului”.
Mai mult, YouTube România va avea un spațiu în backstage special dedicat vloggerilor și artiștilor. Aceștia vor putea sa creeze conținut în spațiul YouTube, iar abonații lor vor avea posibilitatea să aibă acces online în culisele festivalului.

Vezi si

Cher este acuzată că a angajat patru bărbați pentru a-l răpi pe fiul ei dintr-un hotel

Cher, celebra cântăreață și actriță, este acuzată că a angajat patru bărbați pentru a-l răpi …