Monday , January 17 2022

Fergie și Josh Duhamel se despart după opt ani de căsătorie

Cântăreața Fergie și actorul Josh Duhamel și-au anunțat despărțirea după opt ani de căsătorie, a informat online revista de specialitate People, citată vineri de EFE.
fergie duhamel

Cei doi au împreună un băiețel, Axl Jack, în vârstă de 4 ani, notează Agerpres.
“Cu toată dragostea și respectul din lume, am decis să ne despărțim la începutul anului”, au declarat amândoi într-un comunicat făcut public. “Pentru a da o mai bună oportunitate familiei noastre de a se reface, am vrut să menținem această chestiune în privat înainte de a o face publică. Suntem și vom fi mereu uniți sprijinindu-ne unul pe altul și familia noastră”, au adăugat ei.
Fergie, 42 de ani, și Duhamel, 44, nu au mai fost văzuți recent la evenimente publice. În ianuarie ei au fost văzuți fericiți împreună la cea de-a 8-a aniversare a căsătoriei lor. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2009, iar câteva luni mai târziu actorul declara că este nerăbdător să devină tată.
Pe numele său real Stacy Ann Ferguson, Fergie s-a alăturat trupei The Black Eyed Peas odată cu înregistrarea albumului de succes ”Elephunk” (2003) și a devenit cunoscută pe plan mondial cu acest grup.
Ulterior, Fergie s-a lansat într-o carieră solo cu albumul ”The dutchess” (2006), care a avut cinci piese pe listele de preferință ale revistei de specialitate Billboard.
Josh Duhamel este cunoscut pentru participarea sa la franciza cinematografică ”Transformers” și la serialul ”Las Vegas”.

Vezi si

17 ianuarie, cea mai deprimantă zi a anului

Cea de-a treia zi de luni din ianuarie, corespunzătoare datei calendaristice de 17 ianuarie, este …