Saturday , December 2 2023

Fără fițe. Kate și micuții prinți Charlotte și Louis au zburat la clasa economică până în Scoția

Kate, ducesa de Cambridge, soția Prințului William, a surprins pasagerii unui zbor spre Scoția, când și-a făcut apariția împreună cu micuții Charlotte și Louis, pentru a se îmbarca la clasa economică. De apreciat este faptul că ceilalți pasageri nu au făcut fotografii sau nu au filmat pe durata zborului. Totuși, la aterizare, un pasager i-a fotografiat pe pistă și a postat pe Tik-Tok.

Ducesa și cei doi copii se aflau în drum spre Balmoral, pentru a petrece câteva zile alături de regina Elisabeta a II-a în Highlands, Scoția.

Pasagerii au fost complet luați prin surprindere când au văzut-o pe însăși soția Prințului William cum li se alătură la bordul avionului, cu doi dintre copii și dădacă. Kate nu a optat nici măcar pentru clasa I, ci s-a mulțumit pentru confortul oferit la clasa economy, relatează Daily Mirror.

Mai mulți pasageri și-au manifestat gândurile pe social-media în momentul când au văzut-o pe Kate Middleton printre ei, relatează click.ro.

„Nimeni de la bord nu a făcut fotografii sau videoclipuri. Era doar o mamă care și-a luat copiii în vacanță să o vadă pe bunica, dar s-a creat o rumoare printre pasageri.”

„Ar fi putut alege un avion privat sau un elicopter, dar s-a comportat ca simplu cetățean”, a adăugat utilizatorul.

„Chiar s-a trezit la jumătatea zborului pentru a lua iPad-ul fiicei ei, Charlotte”

„Și da, a fost uimitoare, chiar mi-a zâmbit”

„Nimeni de la bord nu a făcut fotografii sau videoclipuri.”

 

 

Vezi si

Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume …