Saturday , December 3 2022

EXPOZIŢIE DE PĂLĂRII VINTAGE, PREZENTARE DE MODĂ CĂTĂLIN BOTEZATU ŞI CONCERT ANDREEA BĂNICĂ, ÎN WEEK-END, LA IULIUS MALL SUCEAVA

Be the next cover girl_IM SV 2014

Un week-end fashion îi aşteaptă pe bucovineni la Iulius Mall Suceava. O expoziţie inedită de pălării care au scris istoria modei, prezentare semnată Cătălin Botezatu, concert Andreea Bănică, concurs pentru desemnarea următoarei „Cover Girl” Iulius Mall Suceava, campionat de şah, târg handmade, atelier de creaţie pentru copii şi teatru de păpuşi sunt evenimentele de pe agenda îndrăgitei destinaţii de shopping şi petrecere a timpului liber.

Sâmbătă şi duminică, pe 8 şi 9 noiembrie 2014, Iulius Mall Suceava va găzdui o expoziţie cu adevărat aparte. Pălării vintage care cuceresc orice doamnă sau domnişoară prin rafinamentul şi delicateţea lor vor fi prezentate publicului sucevean. Spre încântarea femeilor, „Beautiful Yesterday” reuneşte 80 de pălării impresionante prin vechimea lor şi semnificaţia adusă modei internaţionale. Cea mai veche piesă este o bonetă din 1810, căreia i se alătură alte patru „bijuterii” ale secolului XIX. Expoziţia-muzeu reuneşte o diversitate de modele, de la cele cu boruri largi şi pene de struţ reprezentând „La Belle Epoque” şi cele cu extravagante cloşuri din anii interbelici, până la pălăriile avangardiste din anii ’40 şi cele înflorate ale anilor ’50. Iubitoarele accesoriilor feminine vor descoperi piese de excepţie, care au făcut furori la vremea lor şi care sunt încă actuale. Mici sau mari, de stradă sau de ocazie, cu voalete sau pene, romantice sau excentrice, pălăriile expuse vor încânta vizitatorii cu frumuseţea, originalitatea şi unicitatea lor. Mai mult, doritoarele vor putea proba ineditele pălării şi se vor putea fotografia cu accesoriile vintage. Expoziţia aparţine Ralucăi Alexandru, designer colecţionar de pălării.

Sâmbătă, Iulius Mall Suceava o desemnează pe următoarea „Cover Girl”, care va fi imaginea unei campanii viitoare. De la ora 18.00, sucevenii şi nu numai sunt invitaţi la un spectacol dedicat frumuseţii. Cinci finaliste ale concursului de pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava, „Be the Next Cover Girl”, selectate de creatorul de modă Cătălin Botezatu şi fotograful profesionist Ovidiu Leşan, vor merge la cumpărături cu un buget fix şi îşi vor prezenta ţinutele pe podium. Cea care va impresiona publicul va fi următoarea „Cover Girl” Iulius Mall Suceava şi va fi premiată cu o sesiune de shopping în valoare de 500 de euro, un makeover complet şi un photoshotting profesionist cu fotograful Ovidiu Leşan. Pe catwalk vor fi prezentate şi noile colecţii ale brandurilor Iulius Mall Suceava, iar surpriza serii va fi o defilare cu creaţiile semnate de Cătălin Botezatu. Seara se va încheia cu îndrăgitele hituri ale Andreei Bănică.

Vineri şi sâmbătă, sucevenii sunt aşteptaţi să admire iscusinţa celor pasionaţi de sportul inteligenţei. Şahiştii de toate vârstele din Suceava îşi vor da întâlnire la Iulius Mall, pentru a participa la Campionatul Municipal de Şah 2014, organizat de Clubul Sportiv ARIADNA. Cei mai buni jucători vor fi premiaţi de Iulius Mall.

De vineri până duminică, Iulius Mall Suceava găzduieşte o nouă ediţie a Târgului de Handmade. Artişti cu îndemânare vor prezenta articole realizate manual, cu multă pasiune şi măiestrie. Piesele unicat vor completa colecţiile tuturor iubitorilor de frumos, putând alege bijuterii, aranjamente şi decoraţiuni speciale.

Sâmbătă, 8 noiembrie, este timpul ca prichindeii să îşi pună imaginaţia la treabă. De la ora 12.00, în zona Kidsland, copiii vor învăţa arta mozaicului. Sub îndrumarea specialiştilor, cei mici vor realiza figurine şi decoraţiuni pentru a-şi personaliza ramele foto. Materialele necesare şi ramele vor fi făcute cadou de Iulius Mall, iar piticii vor putea lua acasă propriile creaţii, pentru a-şi expune fotografiile preferate. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac la Centrul Info sau la telefon 0230/ 208 700.

Duminică, de la ora 16.00, năzdrăvanii primesc o nouă invitaţie la teatru de păpuşi. Copiii se vor distra alături de marionetele Teatrului de Păpuşi „Puppet”, care le vor spune povestea „Capra cu trei iezi”. Şi în această săptămână, ştrengarii sunt invitaţi să participe la concursul „Rampa de lansare”, unde îşi vor demonstra talentul.

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …