Tuesday , March 5 2024

Eva Mendes: Angelina Jolie a facut ca filantropia sa devina o activitate cool

Eva Mendes
Eva Mendes consider\ c\ Angelina Jolie reprezint\ o veritabil\ surs\ de inspira]ie pentru celelalte vedete de la Hollywood, acestea implicându-se în tot mai multe ac]iuni de caritate, dup\ ce actri]a american\ a f\cut ca filantropia s\ devin\ o activitate “cool”, relateaz\ contactmusic.com.
Angelina Jolie este ambasador al bun\voin]ei din partea Înaltului Comisariat pentru Refugia]i din cadrul ONU [i c\l\tore[te în toat\ lumea pentru a sus]ine diverse cauze umanitare.
Numai în acest an, Angelina Jolie a vizitat tabere de refugia]i din America de Sud, a discutat cu familiile în dificultate dup\ seismul din Haiti [i cu familiile afectate de inunda]iile din Pakistan.
Eva Mendes, care colaboreaz\ la rândul ei cu Art of Elysium Foundation – o asocia]ie care sprijin\ copiii bolnavi – s-a declarat impresionat\ de eforturile depuse de Angelina Jolie care încearc\ s\ fac\ din lume un loc mai bun.
Într-un interviu acordat postului Fox News, Eva Mendes a declarat: “Trebuie s\ spun c\ Angelina Jolie a f\cut ceva cu adev\rat interesant dup\ ce a devenit starul Angelina Jolie. A luat cu ea acea lumin\ [i aten]ie care se concentrau asupra ei [i le-a proiectat asupra cauzelor importante. Consider c\ acest lucru este cu adev\rat incredibil [i ea este persoana care a reu[it s\ transforme aceste activit\]i în ceva cool”.
Actri]a american\ Angelina Jolie a vizitat peste 20 de tabere de refugia]i din Irak, Afganistan, Pakistan [i Sudan, de când a devenit ambasadoare a bun\voin]ei din partea Înaltului Comisariat pentru Refugia]i din cadrul Organiza]iei Na]iunilor Unite (UNHCR), în 2001.
Eva Mendes este o actri]\ american\ originar\ din Cuba, care s-a remarcat în lungmetrajele “Zi de instruc]ie/ Training Day” (2001), “Mai furios, mai iute/ 2 Fast, 2 Furious” (2003), “Noaptea e a noastr\/ We Own The Night” (2007), “Demon pe dou\ ro]i/ Ghost Rider” (2007) [i “The Spirit” (2009).
Eva Mendes este imaginea colec]iei Calvin Klein Underwear [i a parfumului Secret Obsession, lansat de aceast\ cas\ de mod\.

Vezi si

VIDEO. BRIT Awards: Raye a câștigat 6 premii, un record

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, sâmbătă, la Londra şase premii la gala BRIT, inclusiv …