Monday , January 17 2022

Eva Longoria s-a impacat a treia oara cu cantaretul Eduardo Cruz

longoria

Actriţa Eva Longoria, cunoscută pentru rolul Gabriellei Solis din serialul “Neveste disperate”, s-ar fi împăcat pentru a treia oară cu cântăreţul spaniol Eduardo Cruz, cei doi fiind surprinşi în ipostaze romantice sâmbătă, într-un restaurant italian din New York.
 
Eva Longoria, în vârstă de 38 de ani, şi Eduardo Cruz, în vârstă de 28 de ani, au luat prânzul împreună pe terasa restaurantului Serafina din New York şi “au început, la un moment dat, să se sărute (…) şi chiar păreau îndrăgostiţi”, a declarat o sursă pentru publicaţia People, potrivit Mediafax.ro.
Starul serialului de succes “Neveste disperate” l-a cunoscut pe Eduardo Cruz, fratele mai mic al actriţei spaniole Penelope Cruz, în februarie 2011, la scurt timp după despărţirea de cel de-al doilea ei soţ, jucătorul de baseball Tony Parker.
Actriţa şi cântăreţul spaniol s-au despărţit pentru scurtă vreme în martie 2012, pentru a se împăca din nou, dar, în luna iunie a aceluiaşi an, Eva Longoria a anunţat despărţirea definitivă de acesta.
Întâlnirea romantică dintre cei doi a avut loc la doar câteva zile după ce Eduardo Cruz a venit însoţit de o tânără la un prânz luat împreună cu actorul Olivier Martinez, în cartierul Hollywood.
După două căsnicii eşuate, Eva Longoria declara la începutul anului că nu se grăbeşte să se căsătorească din nou, deşi, ulterior, şi-a rectificat declaraţia, afirmând pentru revista People: “Nu am spus că nu mă voi mai căsători vreodată. Nu este nimeni vizat deocamdată, aşa că nu mă gândesc pentru moment la aşa ceva”.
Cea mai recentă relaţie a Evei Longoria a fost cu omul de afaceri Ernesto Arguello, de care s-a despărţit în august.

Vezi si

Prinţul Harry vrea din nou protecţie din partea poliţiei atunci când intră în Marea Britanie

Prinţul Harry a lansat o acţiune în justiţie pentru a putea beneficia de protecţie din …