Tuesday , May 11 2021

Esca, ironie fina la adresa Antenei 1

Andreea Esca a acceptat să apară într-un interviu live pe internet pentru paginademedia.ro. Prezentatoarea Pro TV a făcut o serie de dezvăluiri puţin ştiute de cei care o privesc la televizor în fiecare seară. Ea a mărturisit cine o ţine cu picioarele pe pământ, dezvaluie amanunte despre Lucian Mandruta si despre legendarul ei vsalariu.
“Mă tem de mama mea, este foarte critică, corectă. Nu este genul de mamă care să îl vadă pe copilul ei cel mai deştept şi mereu îmi spune astăzi nu ai arătat bine, nu a fost frumoasă bluza aia, acolo nu te-ai pregătit destul. Întotdeauna a fost aşa, ştiu sigur că ce îmi spune exact aşa este. Mulţi au pierdut contactul cu adevărul şi cu ei înşişi pentru că în jurul lor au existat oameni care i-au lăudat deşi nu făceau bine.
Eu am aceiaşi prieteni de 20 de ani si daca îmi mai fac câtiva sunt foarte atenta ca ei sa fie oameni. Nu am nevoie de cunostinte care sa iasa cu mine pentru ca sunt Andreea Esca de la Pro Tv nu am nevoie de nimeni care sa ma linguseasca si sa-mi spuna ca sunt bine pentru ca stiu foarte bine cum sunt”.
Mandruta are probleme cu prompterul. E un jurnalist foarte bun
Andreea îl apreciază pe fostul ei coleg de la SOTI, Lucian Mândruţă şi consideră că deşi este un jurnalist foarte bun el a avut mici probleme cu prompterul şi din această cauză ştirile nu au mai fost o prioritate pentru el.
“Îmi place foarte mult Lucian Mândruta, îl cunosc Lucian Mândruta de când aveam 19 ani si îl cunosc foarte bine, este un jurnalist foarte bun, are un condei extraordinar, dar se pare ca nu avea acest talent de a citi prompterul, acest lucru atât de simplu… pentru faptul ca este altfel structurat, el gândeste foarte mult inaiunte sa vorbeasca si din cauza ca are 5 fraze in minte se bâlbâie pentru ca vrea sa spuna repede urmatoarea si urmatoarea. Eu îl apreciez ca este un jurnalist foarte bun, el mi-a scris stirile la Pro TV, a fost editor si nu mai aveam ce sa modific când veneam. Aş prezenta stirile cu el” a dezvăluit vedeta Pro TV.
Sunt fericita cu ce fac, nu vreau mai mult
Salariul Andreei a fost întotdeauna un subiect tabu şi de această dată spune sinceră şi amuzată că şi ea ar vrea să ştie exact cât câştigă.
“Am avut oferte de la alte posturi, dar nu am mai avut oferte în ultimul an. Sunt fericită cu ce fac, nu vreau mai mult, eu sunt mulţumită, nu vreau iaht sau elicopter, pentru mine este important să fiu mulţumită şi fericită. Dacă s-ar publica o listă cu salariile vedetelor m-aş duce glonţ să mă uit la salariul meu, aş vrea să văd şi eu cât căştig. Nu m-a interesat niciodată cât câştigă nimeni, n-am invidiat niciodată pe nimeni. Sunt oameni care au şi care vor mai mult şi mai mult. Cred că sunt mulţi care se mută pentru că acolo e un salariu mai bun. Salariul meu este o poveste, o legendă, dar lumea a evoluat, există joburi mult mai importante, există emisiuni mult mai bine plătite” a spus prezentatoarea TV.
Ce ar prezenta în afară de ştirile de la ora 19
“Mi-ar plăcea jurnalul de dimineaţă, mi se pare mai lejer, mai poţi să faci o glumă, să te mişti, să bei o cafea, mi se pare simpatic. E tipul de program drăguţ. Aş prezenta jurnalul cu Mihai Dedu”.
Ironie fină la adresa Antenei 1: e mereu aproape
Rugată să deseneze câteva tablouri cu diferite teme vei fi uimit ce a ales ea pentru fiecare televiziune.
Antena1: – Aş face un om care vrea să ajungă la mare, dar se opreşte tot timpul pe plajă, nu ajunge la mare, e mereu aproape.
OTV: – Aş face mulţi oameni care ţipă şi au părul ridicat, o demenţă, o nebunie.
Antena 3: – Ceva foarte static, natură moartă.
Realitatea: – La Realitatea aş face o sfoară cu mulţi oameni unul după altul. Foarte mulţi oameni care apar unii după alţii.
TVR: – Aş face-o pe Andreea Marin, pentru mine imaginea TVR-ului este Andreea Marin cu Surprize-Surprize.

Vezi si

Bennifer 2.0. Ben Affleck și Jennifer Lopez, escapadă romantică în Montana, la 17 ani de la despărțire

După ce au trecut prin atâtea, la 17 ani de la despărţire, Jennifer Lopez și …