Tuesday , December 5 2023

Episodul special din „Friends” va fi filmat în luna martie. Cei 6 actori nu vor interpreta celebrele personaje din serial

Reuniunea actorilor din serialul „Friends” va avea loc mai curând decât ne-am fi așteptat. David Schwimmer, actorul care l-a interpretat pe Ross Gellar în serialul Friends, a declarat recent într-un interviu că episodul special, pe care toată lumea îl așteaptă cu sufletul la gură, va fi filmat în curând.

„Se întâmplă. De fapt, în mai puțin de o lună mă îndrept către L.A”, a mărturisit David. Filmările au fost anunțate la începutul anului trecut, însă pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile echipei. „Într-un final am găsit o modalitate de a filma în siguranță. O parte va fi filmată afară din cauza protocoalelor de siguranță”, a adăugat Schwimmer, citat de elle.ro.

Andy Cohen, gazda emisiunii, l-a întrebat pe David dacă Ellen DeGeneres va fi cea care va prezenta episodul special. „Îți pot spune că nu e Ellen și nici Billy Crystal. Aș putea să îți spun cine nu e, dar asta probabil că o să dureze ceva”, a glumit actorul.

Filmările ar fi trebuit să aibă loc pe aceleași platouri de la Warner Bros. Studio unde a fost realizat serialul atât de îndrăgit de fani. Potrivit unor surse apropiate proiectului, actorii ar urma să primească 2.5 milioane de dolari pentru apariția în acest episod special care va fi disponibil exclusiv pe HBO Max, unde au fost încărcate și cele 10 sezoane apărute între 1994 și 2004.

Dezvăluirea făcută de David Schwimmer a fost confirmată și de Matthew Perry, care a anunțat pe contul său de Twitter că reuniunea mult așteptată va avea loc la începutul lunii martie. „Reuniunea a fost reprogramată la începutul lui martie. Pare că ne așteaptă un an încărcat. Și așa îmi place!”, a dezvăluit actorul.

De asemenea, Lisa Kudow a dezvăluit în cadrul podcastului Literally! With Rob Lowe că în episodul special, cei șase actori nu vor interpreta personajele care i-au făcut cunoscuți. „Nu avem un scenariu și nu interpretăm personajele noastre. E pur și simplu o întâlnire a noastră, ceea ce nu se întâmplă foarte des și nu s-a întâmplat niciodată în fața altor oameni de când am terminat filmările, în 2004. Cred că o să fie grozav”, a afirmat Kudrow.

Vezi si

VIDEO. Julia Roberts, huiduită la televiziune în Marea Britanie, când s-a declarat fan Manchester United

Julia Roberts (56 de ani) a fost invitată la un talk-show din Marea Britanie și …