Thursday , September 29 2022

Episod socant din casnicia lui Banica Jr cu Mihaela Radulescu: "El era gelos si violent verbal"

foto: captura Antena 1
Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. divorţează şi toată lumea vorbeşte despre asta şi speculază pe marginea motivelor. Prieten cu Ştefan Bănică Jr., regizorul George Ciubotaru a rememorat un episod destul de şocant din trecutul cantaretului cu Mihaela Rădulescu.
“Eram împreună într-un weekend, într-o vacanţă. A fost o altercaţie între Ştefan şi Mihaela. El era şi a fost mereu foarte gelos, dar şi violent verbal, iar ea era curtată de mulţi bărbaţi. S-au certat din cauza unui mesaj pe care l-a primit Mihaela, iar ea a vrut să îşi ia lucrurile şi să plece. Am încercat să îi despart. Am sărit pentru a calma lucrurile, pentru că un weekend minunat risca să se transforme în altceva”, a declarat George Ciubotaru, la emisiunea “Un show păcătos”, de la Antena 1.
Andreea Marin și Ștefan Bănică au anunţat de curând că vor divorţa, după ce s-au căsătorit în mare secret, în SUA, în anul 2006, după o relaţie de peste doi ani. Povestea lor de dragoste a devenit mai frumoasă când, în 2007, “Zâna” i-a dăruit soțului ei o fetiță, pe nume Violeta. Din păcate însă, după 7 ani de mariaj, cei doi au decis să divorțeze.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …