Tuesday , July 5 2022

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova vor avea un copil

Cântăreţul Enrique Iglesias şi iubita sa, fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova, vor deveni peste câteva luni părinţii unui bebeluş, potrivit unor surse din anturajul celor două vedete, citate de X17online.com.
Cântăreţul spaniol şi iubita sa la fel de celebră le-ar fi spus unor prieteni apropiaţi din Miami că vor avea un copil care se va naşte peste câteva luni.
Agenţii de presă ai celor două vedete au refuzat să confirme aceste informaţii.
Enrique Iglesias şi Anna Kournikova au o relaţie din anul 2001, după ce fosta jucătoare de tenis a apărut în videoclipul piesei “Escape” de pe albumul omonim lansat de cântăreţul spaniol. De atunci, numeroase zvonuri despre o căsătorie secretă a celor două vedete au circulat în presa internaţională în 2003 şi, din nou, în 2005.
În 2007, Enrique Iglesias, în vârstă de 35 de ani, a declarat că nu intenţionează să se căsătorească cu Anna Kournikova, deoarece s-a despărţit de ea. Însă în 2010, fosta jucătoare de tenis a confirmat într-un interviu că relaţia ei cu Iglesias durează de peste opt ani, însă nici ea, nici iubitul ei nu doresc să se căsătorească în viitorul apropiat.
Fiul celebrului Julio Iglesias, Enrique a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti. “Escape” este cel mai de succes album al artistului latino, fiind vândut în peste 10 milioane de copii în întreaga lume.
Anna Kournikova, în vârstă de 29 de ani, este o fostă jucătoare de tenis de origine rusă, devenită o veritabilă vedetă pe plan internaţional datorită aspectului ei atrăgător, despre care presa internaţională a afirmat în repetate ocazii că ar fi schimbat imaginea tenisului feminin. Deşi nu a câştigat niciun turneu WTA, Kournikova s-a aflat pentru o vreme în Top 10 mondial, ocupând poziţia a opta, şi a câştigat de două ori Australian Open în proba de dublu, făcând pereche, în 1999 şi în 2002, cu jucătoarea elveţiană Martina Hingis.

Vezi si

După Netflix, și HBO face economii. HBO Max opreşte producţiile din multe ţări europene

Warner Bros. Discovery a oprit producţia de conţinut local din multe ţări europene, inclusiv România, …