Wednesday , June 7 2023

Emma Zeicescu și Claudiu Popa, puși sub învinuire pentru deținere și consum de droguri

Prezentatoarea TVR Emma Zeicescu și iubitul ei, Claudiu Popa, de asemenea prezentator TV la Realitatea, au fost puși sub învinuire de procurorii DIICOT pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului, scrie cotidianul Libertatea, care citează surse judiciare.
Emma Zeicescu (TVR) și Claudiu Popa (Realitatea TV) au fost prinsi pe 11 august, la Festivalul Summer Well din localitatea ilfoveană Buftea. Era chiar a doua zi după protestul diasporei din Piaţa Victoriei, când sute de protestatari şi jandarmi au fost răniţi în urma confruntărilor violente.
Emma Zeicescu și fostul ei iubit, Claudiu Popa, tatăl copilului său, au mers la concertele care aveau loc la marginea Capitalei.
La momentul în care s-a făcut publică această informație, Claudiu Popa a negat acuzațiile care i-au fost aduse lui și fostei iubite.
„Declar acum că nu posed, nu comercializez, nu trafichez, nu cumpăr și nu vând, nu consum substanțe interzise de lege. Avocatul meu, la începutul acestei săptămâni, a început demersul cu privire la orice fel de tentativă de a fi calomniat sau imaginea mea să fie denigrată. Asta s-a întâmplat tot luni, din partea avocatului meu. Declar acum că nu aș accepta nicio clipă ca instituția la care lucrez să fie târâtă în mizerie și nici familia mea”, spunea atunci jurnalistul.
Contactat de Libertatea, Claudiu Popa a refuzat să comenteze informația.
Emma Zeicescu nu a putut fi contactată. Aceasta a anunțat, pe 8 octombrie, că intră în concediu medical pentru o săptămână.
Cei doi jurnalisti au impreuna un copil de 4 ani.
HotNews

Vezi si

Dorin Cioabă, autointitulat rege al romilor, invitat la Viscri la recepția oferită de Regele Charles. „Soția mea vrea să devină vecină cu Regele”

Autointitulatul rege al romilor, Dorin Cioabă, invitat, marţi, la recepţia oferită la Viscri de Regele …

One comment

  1. ce sa mai spui , se dau “”vedete “” !!! ??? si lucreaza la TVR 1?? afara in urmatoarea clipa !!!!