Thursday , September 29 2022

Emma Răducanu a etalat bijuterii de aproape 35.000 de euro în primul meci de la Wimbledon. Ea e ambasador Tiffany

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu a învins-o pe belgianca Alison van Uytvanck cu 6-4, 6-4, luni, pe terenul central, în prima rundă a turneului de Mare Slam de la Wimbledon.

Presa britanică a remarcat faptul că Emma Răducanu a purtat bijuterii Tiffany în valoare de aproximativ 30.000 de lire sterline (aproape 35.000 de euro), vedeta în vârstă de 19 ani reprezentând celebra marcă pentru care este ambasador din septembrie anul trecut.

Ea a purtat o pereche uimitoare de cercei-perlă, realizați din platină și diamant. Potrivit estimărilor, se pare că această pereche de cercei de la Tiffany Victoria ar valora aproximativ 7,575 de lire sterline. Purtați de ea, totuși, cerceii au părut puțin cam mari și nepotriviți pentru vârsta ei.

Emma Răducanu a purtat și un colier din aceeași colecție, ce a fost estimat la valoarea de 3,875 de lire sterline, iar la mână sportiva  ales o brățară din aceeași colecție marca Tiffany, ce avea mai multe elemente realizate din diamante, cu o tăietură atent realizată. Astfel, brățara plină de pietre prețioase se pare că este evaluată la aproximativ 18,900 de lire sterline.

foto: wimbledon.com

 

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …