Monday , February 26 2024

Elton John s-ar putea retrage din viata artistica anul viitor

elton john

Cantaretul Elton John s-ar putea retrage din activitate anul viitor.
Sir Elton John ar dori sa isi dedice mai mult timp vietii personale, celor doi fii, Zachary si Elijah, dar si partenerului sau de viata, David Furnish.
“Elton a vazut si a facut totul si nu mai are nimic de dovedit”, a declarat o sursa din apropierea artistului pentru The Daily Mail.
De asemenea, exista speculatii potrivit carora muzicianul doreste sa se implice mai mult in activitatea organizatiei sale, Elton John Aids Foundation, care a strans peste 275 de milioane de lire pentru combaterea SIDA.
Cariera muzicala a lui Elton John se intinde pe aproape 50 de ani, aceasta debutand in 1969, odata cu lansarea pe piata a albumului “Empty Sky”.
Pe parcursul unei jumatati de secol, artistul englez a vandut peste 300 de milioane de copii ale albumelor sale si a primit cinci distinctii Grammy si un premiu Oscar, ce i-a fost acordat pentru melodia “Can You Feel The Love Tonight” din filmul de animatie “The Lion King” (Regele leu).
Cel mai recent album al sau, “Wonderful Crazy Night”, a fost lansat in luna luna februarie.
Artistul joaca in comedia cu spioni “Kingsman: The Golden Circle”, alaturi de Halle Berry si Julianne Moore, ce va aparea pe marile ecrane anul urmator.

Vezi si

Festivalul de Film de la Berlin. Sebastian Stan a primit Ursul de Argint: „Pentru un băiețel din România înseamnă foarte mult”

La cea de-a 74-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, Ursul de …