Saturday , April 13 2024

Elon Musk și iubita lui, actrița Natasha Bassett, romantici la Saint-Tropez

Elon Musk a fost surprins pentru prima oară în public alături de noua iubită, actrița australiană Natasha Bassett, de 27 de ani, care joacă în filmul „Elvis”, prezentat recent la Cannes.

Cei doi au fost văzuți luând masa la hotelul Cheval Blanc, în Saint-Tropez. O cameră în acest hotel de lux costă peste 1.300 de dolari pe noapte, menționează Digi 24.

Musk, în vârstă de 50 de ani, și Bassett, în vârstă de 27 de ani, au fost fotografiați în timp ce au mâncat și au glumit la o terasă pe marginea unei piscine. Ulterior, cei doi au ieșit de mână din local și au plecat spre plajă.

Natasha Bassett a purtat o rochie de aproximativ 700 de dolari, sandale argintii și o geantă asortată, în timp ce Musk a optat pentru blugi, tricou și șapcă.

Se pare că cei doi au început să iasă împreună din luna februarie. Atunci, ei au fost văzuți coborând din avionul privat al lui Musk în Los Angeles.

Natasha Bassett joacă în filmul biografic „Elvis”, context în care a invitat-o pe Maye Musk, mama lui Elon Musk la Cannes, la premieră. În 26 mai, Maye Musk a făcut publică o fotografie pe Instagram în timp ce sosește la premieră alături de Bassett.

 

Vezi si

Creatorul de modă Roberto Cavalli a murit

Creatorul de modă Roberto Cavalli a murit vineri la Florența, la vârsta de 83 de …