Thursday , January 20 2022

Elon Musk s-a despărțit de Amber Heard

amber heard-elon musk

Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp, a fost părăsită de miliardarul Elon Musk, relatează Daily Mail.
Căsnicia lui Amber cu starul din “Pirații din Caraibe” se terminase printr-un scandal, atunci când aceasta l-a acuzat pe actor că a bătut-o, notează Agerpres.
Heard, în vârstă de 31 de ani, este “devastată” după ce magnatul Elon Musk a pus capăt relației pe care o aveau de un an.
O sursă din anturajul actriței a confirmat pentru Daily Mail că miliardarul este cel care a luat decizia de a încheia povestea de dragoste.
Potrivit aceleiași surse, relația dintre cei doi s-a sfârșit în urmă cu o săptămână, după ce lui Elon i-ar fi ajuns la urechi niște lucruri legate de comportamentul lui Amber care nu i-au fost pe plac.
“Amber poate fi foarte manipulatoare și egoistă. Elon a revenit în LA, în timp ce ea își linge rănile în Australia”, a indicat sursa.
Musk, în vârstă de 46 de ani, cu o avere estimată la 12 miliarde de lire sterline, a devenit bogat în calitate de co-fondator al serviciului online PayPal.
Creator al mașinii electrice Tesla și al companiei spațiale private SpaceX, Elon a fost văzut împreună cu Amber în Australia, în luna aprilie, unde actrița se afla pentru filmările la “Aquaman”, o producție cu un cost estimat la 100 de milioane de lire sterline.
Povestea lor de dragoste a început după ce Musk a divorțat de actrița britanică Talulah Riley, anul trecut.

Vezi si

Penelope Cruz vrea să joace cu soțul său, Javier Bardem, într-un musical

Penelope Cruz ia în calcul varianta de a juca alături de soţul său, Javier Bardem, …