Wednesday , February 1 2023

Elizabeth Hurley a acceptat cererea în casatorie a lui Shane Warne

Actri]a Elizabeth Hurley a acceptat cererea în c\s\torie f\cut\ de juc\torul de crichet Shane Warne, vineri noaptea, într-un restaurant de lux din ora[ul sco]ian St Andrews, informeaz\ dailymail.co.uk.
Cererea în c\s\torie a avut loc la un restaurant exclusivist, dup\ o cin\ romantic\. Warne, în vârst\ de 42 de ani, i-a f\cut o declara]ie de dragoste lui Hurley în fa]a tuturor clien]ilor restaurantului, a cerut-o în c\s\torie, iar ea a acceptat.
“Shane a cerut-o în c\s\torie la cin\ [i a fost ceva public, nu un eveniment privat. Nu s-a a[ezat în genunchi în fa]a ei, dar, când a f\cut anun]ul cu voce tare, to]i cei din restaurant s-au ridicat în picioare [i au aplaudat. Toat\ lumea era încântat\”, a declarat o surs\.
Liz Hurley, fosta iubit\ a actorului britanic Hugh Grant în anii ’90, s-a c\s\torit în martie 2007 cu Arun Nayar, un magnat indian din industria textilelor, într-un castel din vestul Angliei. O alt\ ceremonie de nunt\ a fost organizat\ apoi [i la Jodhpur, în nord-vestul Indiei. Un tribunal londonez a oficializat recent divor]ul lor.
Actri]a în vârst\ de 46 de ani a anun]at pe Twitter, în decembrie 2010, c\, în acel moment, era deja desp\r]it\ de câteva luni de so]ul ei. Actri]a a f\cut aceste declara]ii dup\ apari]ia în presa britanic\ a unor fotografii care o ar\tau în timp ce se s\ruta cu juc\torul australian de crichet Shane Warne, în vârst\ de 41 de ani, într-un hotel din Londra.
Liz Hurley [i Shane Warne s-au cunoscut cu ocazia unei curse de cai organizate în iulie 2010, în comitatul West Sussex.
Liz Hurley este actri]\ [i model [i conduce o ferm\ cu produse bio în Gloucestershire. Hurley are un fiu în vârst\ de opt ani, Damian, cu omul de afaceri Steve Bing.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …